Інформація Верховна Рада України | Склад Верховної Ради

Олександр Пума

Президент Подільського Краю
Президент
Реєстрування
21 Лип 2024
Дописи
629
Реакції
81
Бали
73
1776366710140.png

Вітаю, шановні громадяни! У цій темі Ви можете ознайомитися із складом Верховної ради України та їх обов'язками.

Загальні звання:

Президент (12)

Прем'єр-міністр (11)
Голова Парламенту (10)
Радник Президента (9)
Суддя (8)
Прокурор (7)
Міністр (6)
Адвокат (5)
Депутат (4)
Секретар (3)
Охоронник (2)
Водій (1)

Офіс Президента
Офіс Президента України забезпечує організаційну, правову, аналітичну, інформаційну та комунікаційну підтримку діяльності Президента, а також координує його взаємодію з органами влади й суспільством.

Президент [12] - Олександр Пума
Радник Президента [9] - Вакантно

Кабінет міністрів
Кабінет Міністрів України-орган виконавчої влади, який забезпечує реалізацію внутрішньої і зовнішньої політики держави, виконання законів, управління економікою, фінансами, соціальною сферою та забезпечує права і свободи громадян.
Прем'єр-міністр [11] - Вакантно

Міністр надзвичайних ситуацій

Міністр надзвичайних ситуацій організовує та координує державну політику у сфері цивільного захисту, запобігання й реагування на надзвичайні ситуації, керує відповідними силами та несе персональну відповідальність за їхню ефективність.
Міністр надзвичайних ситуацій [6] - Вакантно

Міністр охорони здоров'я

Міністр охорони здоров’я України організовує та контролює державну політику у сфері охорони здоров’я, забезпечує розвиток медичної системи, доступність і якість медичних послуг, впровадження реформ, контроль за епідеміологічною безпекою та захист здоров’я населення.
Міністр охорони здоров'я [6] -Вакантно

Міністр оборони
Міністр оборони України організовує та контролює реалізацію державної політики у сфері оборони, керує Збройними Силами у межах повноважень, забезпечує їхню боєздатність, розвиток та оснащення, а також гарантує обороноздатність і безпеку держави.
Міністр оборони [6] - Максим Мірошніченко

Міністр внутрішніх справ

Міністр внутрішніх справ України організовує та контролює діяльність органів внутрішніх справ, поліції, відповідає за громадську безпеку, охорону правопорядку, боротьбу зі злочинністю та захист прав і свобод громадян.
Міністр внутрішніх справ [6] - Вакантно

Міністр закордонних справ

Міністр закордонних справ керує зовнішньою політикою держави, представляє її інтереси за кордоном та координує діяльність дипломатичних установ.
Міністр закордонних справ [6] - Вакантно

Судова влада
Суддя зобов’язаний здійснювати правосуддя незалежно й неупереджено, дотримуючись закону, присяги та етики, забезпечуючи рівність сторін і право на справедливий суд.

Верховний суд

Верховний суддя [9] - Павло Грушко
Окружний суд
Окружний суддя [8] - Микита Кузьменко
Окружний суддя [8] - Вакантно

Парламент
Парламент це загальнонаціональний представницький орган влади, який здійснює свою діяльність на постійній основі і має своєю основною функцією законотворчість.
Голова Парламенту [10] - Вакантно
Депутат [4] - Вакантно (безліч)

Офіс Генерального прокурора
це вищий орган прокуратури в Україні. Вона відповідає за організацію та координацію діяльності всіх органів прокуратури, а також за виконання інших функцій, визначених законом. Офіс Генерального прокурора є центральним органом у системі прокуратури.
Генеральний прокурор [9] - Денис Бурмай
Перший заступник генерального прокурора [7] - Вакантно

Заступник генерального прокурора [7] - Вакантно
Обласний прокурор [7] - Матвій Хантер
Обласний прокурор [7] - вакантно

Національна колегія адвокатів України
Голова Національної колегії адвокатів - Діма Хансен
Заступник Голови Національної колегії адвокатів - Вакантно

Адвокат [5] (Безліч)

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі