Відмовлено Весь склад адміністрації/Петиція(скарга)/Керівництву

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
54
Реакції
25
Бали
18
Петиція створена: Сергій Марано
Петиція(скарга) про правило "5.8 Заборонено обговорювати/критикувати дії адміністрації.".
Цим правилом адміністрація серверу 03 Східна Україна, обмежує гравців в праві слова, не сприймає критики.
Також, цим правилом адміністрація покриває своє не знання деяких правил(індивідуально).
Навіть коли ти не говориш за якесь конкретне порушення, а висловлюєшся про загальні дії адміністрації, ти отримуєш мут,навіть якщо твоя критика обгрунтована і повністю цензурна, тим самим обмежуючи гравця в праві слова, із-за чого у багатьох зникає інтерес та бажання грати!
Ми не в ***********************************, чому в нас забирають право на розмову про владу нашого серверу!

Шановні гравці, хто зі мною згоден,а я знаю що вас багато. не бійтеся, разом ми сила.
Підтримайте мене, давайте знову зробимо сервер цікавим і без безглуздих обмежень гравця!
Для того щоб підтримати, просто напишіть свій нік.
Велике прохання, без флуду(Від одного гравця,одне повідомлення), і без нецензурної лексики та образ!
Дякую!
1697812139187.png

Що про нас думає адміністрація!
Ім'я та фото приховане для того, щоб не підставити людину!

Останнє редагування:

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Судячи з вашої попередньої скарги про оголошення і повідомлень в VIP чаті, можу сказати що бачу спроби зливу адмін складу та підриву її репутації, тому прошу не робити цього.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі