Ну що почнемо веселуху
Почну я з ГА Маттео Хомс.
Пацанчик, встає на ГА, хз як він сюда залетів, нн чесно.
По словам 18 йому нема, скарги розглядає так, як і рішенні, абсурдно, та просто подивіться 80% скарг на адміністрацію
"Я згоден з рішенням Адміністратора" "Адміністратор надав відповідь". Тіп якщо ти уже ГА, так надавай відповіді на ті вопроси, які задають гравці
За яких держиться сервер, від їхньої активності і онлайну, завісить існування проєкту.
Але ні, тіп даже своєї думки немає, йому всьо кажут, а він просто да, я згоден і так далі.
Мені цікаво, тебе в жизні тоже з ложки кормлять? Дві лівих руки?
А розгляд особливих скарг, на яких увага по максимуму, то вообще казка.
Затягують на дні, мусолять, висасують з пальця, як заблатити і так далі.
Скажу з чого склалась така думка - з дій, висновків, слів інших гравців.
+ до цього всього, ставе НН на ЗГА, Адміністрація, за які він відповідальний робе порушення, десь блате (без отмазок, це ясно як день), він просто хаває, або "Я проведу бесіду" смішнооо
Далі
Кирило Сьомкін, ну то вообще тіпок в мому серці.
До його рівня блату, обіди і всього іншого, ще надо дорости
З чого такі висновки
По-перше, подивіться просто скільки було скарг, що він блате
Що покарання видано не вірно.
А що до привзятого відношення до інших гравців, чи кланів.
Наведу примір на собі, є багато інших гравців, які отлетіли, перекинули майно своє.
Нє, я йому не нравився, він чекав за мной і дааа, за БМВ яка не моя, забанив маленьког она 14 днів, удотворився братіш?)
Сугубо моя думка.
Да я знаю, ща підскаргой будут підсоси і яйцьолизи писати, що я таке кажу, це не правда.
Та тіпи чекніть в глаза правді, та трохи уже хватіт язики стирати, мені смішно.
Діана Келлер.
Мені є багато шо про неї сказати.
Але, якщо на чистоту, вона виконує свою роботу, вона завжди відповість, допоможе, і постарається поступити по справедливості.
Є косяки але то таке, були моменти, але в кінці перед моїм відходом, я впевнився, що вона порядок
Владислав Савочкін, розглядай скарги чуть швидше, я понімаю у тебе 6 серверів, та за всім потрібно слідкувати.
Але моментами ти даєш відповідь, прлоть до очікування 7 днів.
А так твоя робота майже топчик
Просто буває забиваєш на деякі важливі моменти
Що до всіх.
Я назву Адміністрацію, яка вправду є і останеться чудовою
Влад Уайт, Павло Дурнєв, Діана Келлер, минулий ГА Олександр Міракл топчик, Микола Чорний і ще інші є також чудовими.
Ще добавлю, да я улетів в бан, на шістьорик, мені не шкода.
Скажу правду, я купив вірти на 3к баксов, мені було в кайф, але я не портив економіку, чи ще щось
Скажу ще, пів серверу продає/купує, хто через ЦР, хто по банку, хто просто через обмінку, або машиной.
Прям мафія
До цього, у мене пропав інтерес грати тут, не ізза бану, чи ще щось, я нічого не втратив.
Просто гнилі поступки Адміністрації, відбили бажання заходити, і поки це буде присутнє, нічого не зміниться, а зайде далі в глибшу яму.
Це не тільки моя думка, багато хто ліває, бо Адміністраціх похер на гравців та чісто вайб Адмінов.
Хотя всі знають, що проекти живуть, за рахунок активності гравців
Пруфи не буду давати, нада на форумі самі найдете.
Але якщо буде напряг, завжди радий дати пруфи, на всі вище сказані мною слова
А так вайб проекти бомба, можливо потрачу, ще час на вас, але тоді коли уберуть тих, хто просто в жизні комплексує та відігрується в ігрушкі, де він Адмінчик, ххіхііх
На даном етапі я прощаюсь
ЦЬом-цьом