В очікуванні Взаємодія з Гравцем (Ходити за ручки)

Ара Кунчик

Я здесь, если ты хочешь скандала
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
476
Реакції
415
Бали
68
________________________________________ღ__________________________________________

Вітаю чудові гравці! напевно більшість із вас мають свою другу половинку в ігрі. І ви бажаєте гарно провести час один з одним, але у нас є дифіцит анімацій та взаємодій з коханою людиною. Тому я пропную додати у розділ "Взаємодія з гравцем" - "Триматись за руку".
Я розумію, що це можливо банально або не цікаво, але по цій карті справді вночі є багато гарних місць де ти хочеш за ручку ходити з партнером.
Було би дуже чудово це додати, адже, справді більшість гравців змогли б розвивати свої соц.мережи а інші насолоджуватись один-одним на відстані у грі. Адже - це РП-проект, де має бути реально. А реальність - це тримати кохану людину за руку та ходити з нею по набережній у м.Дніпро або по Хрещатику у м.Київ.

________________________________________ღ_____________________________________________​

Останнє редагування:

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
444
Реакції
667
Бали
153
________________________________________ღ__________________________________________

Вітаю чудові гравці! напевно більшість із вас мають свою другу половинку в ігрі. І ви бажаєте гарно провести час один з одним, але у нас є дифіцит анімацій та взаємодій з коханою людиною. Тому я пропную додати у розділ "Взаємодія з гравцем" - "Триматись за руку".
Я розумію, що це можливо банально або не цікаво, але по цій карті справді вночі є багато гарних місць де ти хочеш за ручку ходити з партенорм.
Було би дуже чудово це додати, адже, справді більшість гравців змогли б розвивати свої соц.мережи а інші насолоджуватись один-одним на відстані у грі. Адже - це РП-проект, де має бути реально. А реальність - це тримати кохану людину за руку та ходити з нею по набережній у м.Дніпро або по Хрещатику у м.Київ.

________________________________________ღ_____________________________________________​
за

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Проти так як тяжко в реалізації так як ця ідея була взята з ГТА 5 а це МТА.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі