Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Доброго дня! Розповім вам про ситуацію я колись допоміг гравцю 75444 позичив 5кк на депозит, вудку 5 рівня, скіни, давав користуватися своєю колонкою в один момент 75444 вирішила мене заблочить в телеграм з видаленням переписки, в діскорді не відповідала а потім також заблочила ! я не один раз писав на форум тільки за ситуацію з колонкою, в грі в мене доказів немає 750мб за 10 хвилин запису таке собі задоволення щоб записувати всю гру тим більше ми були знайомі не перший день я показував докази скрінів переписки ну адміни говорять немає доказів, ну добре хоча по логах це просто можна взнати. Потім я провів своє розслідування 75444 на наступний день поміняла нік так як жила в сільському будинку я знав де потім вона продала свій дім своєму корішу який також поміняв нік з Олександр Колеснюк на Адреналін Кутс 75775 так як я його нік також знав ну айді є айді, я їздив до того будинку щоб побачити її в грі ну вона розвідку присилала або як бачила що я недалеко виходила з гри і ще раз поміняла нік останній Соля Солевая. Потім якимось чудом з'являється новий гравець 78170 Кристина Корнеева біля дому 75775 її коріша і як вийшло вона ще й приписана в Кутса це маленька частина те що я написав про свою історію. Тепер по суті 75444 взаємодіяв зі своїм твінком 78170 через треті руки можете звірити майно яке було у 75444 і яке стало у 78170 те що я їй давав я написав щось із цього може бути у 75775 і ще як варіант вона могла собі передати майно через шафу будинку, І ще з ними тусувався 53306 який мені лапшу на вуші вішав може теж є якась взаємодія в передачі майна. Я за справедливість і поменше таких розводіл, дякую за розуміння!!!
Вiтаю шановний гравець! Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт Акаунти #75444 та #78170 дійсно зареєстровані з одного пристрою. Це не є порушенням. Будинок №125 зараз у власності гравця Адреналін Кутс #75775 (Доказ в спойлері), та цей акаунт немає ніякого відношення до тих двох акаунтів.
Відмовлено!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.