Розглянуто Вибачайте вже але знову перезелаваю на гс неоф бо забувся написати тен код

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Гру 2023
Дописи
36
Реакції
8
Бали
11
Нікнейм адміністратора: Даніель хомс
Особистий нікнейм: Арсен Тюрган
Суть скарги: у мене чоловік починає стриляти на мості потом ми його вбиваємо і потом прилітають його друзі і вбивають в гс неоф пише що ми перші відкрили вогонь в тепер ситуація з тею машиною мегафон був прикрипляю посилання та посилання на скарги і був відібраний тайзер його було чути але тихо а чому тихо бо мене обзивав прикрипляю докази і прошу зняти мені мут на 120 хвилин
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): вот докази на мегафон
(( від мого напарника)) і від мене -
і на ті скарги :https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-4823-Неадекватні-висловлювання.307911/#post-1246409 і друга скарга https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Дм-Бодя-Азов-знову.307909/#post-1246448 также там є відео і там видно як вони відкрили вогонь першими і про той неадекватні висловання він виповнився в це вже посягання життя і можна відкривати вогонь в свою чергу гс неоф починає придумувати правила яких даже немає що ви мали стриляти на небо і тоді вже але скарга на неадекватні висловлювання і прошу звернути увагу що в мене нерви не желізні і да я почав пов'язати голос бо в мене так бісить що обзиваєш він
Дата походження:18.07.2025
Слава Україні ми переможемо!!!
Тайм код где мій напарник записав то тайм код :15.54 (( порушення ПДР) і 16.23 підрізав в це посягання а ми почали стриляти і там видно і 16.43 отигровка тайзера отигровку фрапсу і перший мегафон 16.00 (( ще раз вибачте за ти дві скарги прошу їх анулювати та подивитися вот цю скаргу)) і 16.53 починає казати матюки і я сбиваюсь і починаю чуть пов'язати голос але не орвв
Тайм код на моїй відео : 3.49 коли побачили порушення і 3.50 перший мегафон 4.03 підрізав і це посягання життя на співробітника силових органів і вже можна відкривати огонь 4 26 отигровка тайзер і 4.37 перші образи

Останнє редагування:

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,821
Бали
253
Вітаю
Напишіть в особисті повідомлення Діскорду sergoooo444

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,957
Реакції
1,821
Бали
253
Вітаю
Вирішено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі