Пабло Блотний
Адміністратор | Південна Україна
- Реєстрування
- 1 Гру 2023
- Дописи
- 429
- Реакції
- 154
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора: -
- Особистий нікнейм: Пабло Блотний
- Суть скарги: Ситуація така подавався на посаду адміністрації,мене схвалили але потім сказали що мене не візьмуть із-за того що я колись грав з читами,багато порушеннь і все інше. Пане Сергій Коваленко хочу до вас звернутися,а саме надати дозвіл стати на цю посаду,саме тоді на відкритті я використовував чити,чити були такі як спід хак,я використовував ці чити з метою накопичення на бізнес,було дуже мало часу а хотілося купити бізнес і видалити чити грати чесно,взаємодіяти з гравцями,я відстояв 6 термінів на посадах З-L (4) L (2) ,а також модератором топ - 3-4 клану (приблизно 2 модератором був клану "УЛЬТРАС" на 03 сервері) я хочу вибачитися саме перед вами,та надати можливість зайняти такі посади як: "Ігровий помічник" на проекті,я все усвідомив,а також це саме ви надали мені таке підбадьорення встати на посаду лідера 2 раз,так як я саме у вас запитував як краще,йти мені на посаду,а що ж робити якщо мене не візьмуть(це були приблизно ці сповіщення які я вам писав) прошу надати мені можливість встати на посаду адміністратора цього проекту,я приблизно вже 1 рік та 6 місяців граю в данний проект мені він дуже подобається,я хочу себе спробувати та надаю гарантію що більше ніколи не буду робити таку помилку яку я створив у жовтні (гру з чітами) прошу вас надати мені можливість
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
- Дата походження: 05.09.2024