Зачинено Вибачення | Оскарження для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоуренс Дракс)

Старожила UKRAINE GTA| 01 server
Реєстрування
17 Бер 2025
Дописи
56
Реакції
10
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора: Андрій Смітт
  2. Особистий нікнейм: Лоуренс Дракс
  3. Суть скарги: Звертаюся до вас із щирим вибаченням за свою поведінку у VIP-чаті. Після значної втрати в грі я емоційно відреагував, і, на жаль, мої слова могли бути образливими. Я визнаю, що це була помилка, і жодним чином не мав на меті образити ні проект, ні його учасників.
    Я граю на вашому сервері вже давно, ще з часів відкриття. Це мій другий акаунт на сервері 01, де я займав різні відповідальні посади — був лідером держорганізацій, клану, а також адміністратором. Проект Ukraine GTA завжди був для мене чимось більшим за просто гру — це спільнота, в якій я провів багато часу і вклав багато зусиль. Розумію, що вже мав порушення раніше, але за цей час, поки знаходжуся в бані (близько двох місяців), я глибоко усвідомив свої помилки. Я прошу вас дати мені ще один шанс. Обіцяю, що подібне більше не повториться. У разі повторного грубого порушення, я готовий прийняти будь-яке рішення адміністрації, включаючи ЧСП. Щиро прошу зняти бан або хоча б зменшити термін блокування, оскільки 6000 днів — це надто суворе покарання для людини, яка щиро бажає повернутись до гри та виправитися.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1744391872162.png
    5.Дата походження: 14.04.2025

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,668
Реакції
9,121
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Відповідь була надана у даній темі
Clic
Закрито

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі