Відмовлено Вибачення, Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Олеговичч

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2026
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
1. Ваш нікнейм: Петро Олегович
2. Нікнейм адміністратора: для ГА
3. Суть скарги:
Я, Петро Олегович, хочу щиро вибачитися за свій вчинок у грі Ukraine GTA. Я усвідомлюю, що зробив неправильно, обманувши іншу людину, і мені дуже соромно за це. Повністю визнаю свою провину та розумію, що такими діями я порушив правила і підвів як гравців, так і адміністрацію.

Хочу пояснити, що на той момент мною керували інші люди, які вплинули на моє рішення. Вони переконували мене, що за це я отримаю частину грошей і що мені нічого не буде. Я піддався цьому впливу, не подумавши про наслідки, і зараз дуже шкодую про це. Це не виправдання, але я хочу бути чесним і відвертим.

Я зробив для себе серйозні висновки і зрозумів, що чесна гра та повага до інших гравців — це найважливіше. Такі помилки більше ніколи не повторяться. Я щиро каюсь у своєму вчинку і готовий довести свої зміни на ділі.

Прошу дати мені ще один шанс — можливість створити новий акаунт і почати все з чистого листа. Обіцяю дотримуватись усіх правил, грати чесно і більше ніколи не займатись обманом чи будь-якими подібними діями.

Ще раз щиро прошу вибачення у всіх, кого зачепив мій вчинок. Дуже сподіваюсь на ваше розуміння та шанс виправитись.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): нема
5. Дата порушення:десь кінець грудня 2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Наразі оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі