Відмовлено Вибачення/Фрейа Білор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ніколос Борщук

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
167
Реакції
49
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Микола Ткач
  2. Особистий нікнейм:Джексон Борщук
    постраждалий:Фрейа Білор
  3. Суть скарги:Вибачення, Фрейа Білор Я щиро хочу попросити у тебе Вибачення. Я не знаю, чому так вчинив і як таке могло статися. Я усвідомлюю свою помилку, Вибач мене за всі мої слова та дії, якщо зможеш.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/№-683-оск-рідних.22729

Олександр Хубчик

02 Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
1,199
Реакції
340
Бали
223
Вітаю Шановна Головна Адміністрація, вітаю вас Ніколос Борщук. Хочу зауважити, що даний гравець систематично порушує правила UkraineGta, та не має вже шансу на виправлення. У попередніх скаргах тиць 1 тиць 2 тиць 3 даний гравець пообіцяв Головній Адміністрації "я більше не буду говорити такі речі про Адміністраторів та гравців", можете це переглянути у посиланнях вище "тиць 1/2/3", як ми зараз це помічаємо, даний гравець не виправився.

Очікуєм відповідь від Головної Адміністрації.

Владислав Фoкс

Новий гравець
Реєстрування
30 Вер 2024
Дописи
18
Реакції
4
Бали
6
Вітаю Шановна Головна Адміністрація, вітаю вас Ніколос Борщук. Хочу зауважити, що даний гравець систематично порушує правила UkraineGta, та не має вже шансу на виправлення. У попередніх скаргах тиць 1 тиць 2 тиць 3 даний гравець пообіцяв Головній Адміністрації "я більше не буду говорити такі речі про Адміністраторів та гравців", можете це переглянути у посиланнях вище "тиць 1/2/3", як ми зараз це помічаємо, даний гравець не виправився.

Очікуєм відповідь від Головної Адміністрації.
Повністю підтримую!!
В грі постійно обсипає гадостю а на форумі такий хороший як ясне сонечко

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,048
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Відповідь на це звернення є такою ж як і у попередній - вам категорично відмовлено за сказані слова з вашої сторони.
Без можливості подальшого оскарження.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі