Оскаржено Вибачення для ГА і ЗГА та всієї адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Лис 2025
Дописи
5
Реакції
28
Бали
16
Нікнейм адміністратора:-
Особистий нікнейм: Міша Мольтаро
Суть скарги:Оскарження бану

Доброго дня, шановна адміністраціє UkrainGTA.
Я пишу це повідомлення з повним каяттям у душі. Мене звати Міша був забанений за злив адмінінформації. Я розумію, що це було страшною помилкою, і я щиро визнаю свою провину.

Я не шукаю виправдань. Це була моя дурість, моя необережність і, можливо, хвилинна слабкість. Але, будь ласка, повірте — я не хотів зробити нічого поганого серверу чи комусь із команди. Мені тепер дійсно дуже соромно й боляче усвідомлювати, що через мій вчинок я втратив довіру та можливість бути частиною вашої спільноти.

Я благаю вас, дайте мені шанс усе виправити. Я щиро прошу, не залишайте мене осторонь. UkrainGTA для мене — це не просто гра, це місце, де я проводив свій час, спілкувався, жив емоціями, відчував атмосферу справжнього українського сервера.
Без нього мені реально не вистачає цього всього.

Я обіцяю, що якщо ви дасте мені останній шанс, я доведу, що вмію виправляти свої помилки. Я більше ніколи, ні за яких обставин, не повторю подібного.
Прошу вас — від щирого серця, будь ласка, дайте мені повернутися.

Я визнаю все, щиро каюсь і прошу не судити мене лише за одну помилку. Дайте можливість показати, що я можу бути іншим, кращим, вірним гравцем вашого проєкту.

З повагою, вибаченнями і великою надією,
Міша
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
Дата походження:01.01.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Ваша позиція була почута. Оскаржив ваше блокування, воно було зняте, ви можете продовжити гру. Наголошую, що інші, а тим паче подібні порушення матимуть надалі суворіше покарання.

Гарної гри на Подільському Краю.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі