Роннніі Рівер
Поважний гравець
- Реєстрування
- 30 Січ 2024
- Дописи
- 160
- Реакції
- 101
- Бали
- 46
1. Ваш нікнейм: Сенді Партизан #1199
2. Нікнейм адміністратора: Марта Гутник
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація Ukraine GTA.
Мій нікнейм: [Сенді Партизан]
Я отримав бан за використання читів. Хочу одразу визнати свою провину — я дійсно використовував стороннє ПЗ, чим порушив правила проєкту.
Я усвідомлюю, що це дало мені несправедливу перевагу перед іншими гравцями, і щиро шкодую про свій вчинок. На той момент я не до кінця замислювався про наслідки, але зараз розумію, що це шкодить грі та спільноті.
Я вже видалив усі сторонні програми та готовий грати чесно надалі. Обіцяю більше не порушувати правила.
Висновок:
Прошу вас дати мені ще один шанс і скоротити термін покарання або зняти бан. Гарантую, що подібне більше не повториться.
Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 19.04.2026
2. Нікнейм адміністратора: Марта Гутник
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація Ukraine GTA.
Мій нікнейм: [Сенді Партизан]
Я отримав бан за використання читів. Хочу одразу визнати свою провину — я дійсно використовував стороннє ПЗ, чим порушив правила проєкту.
Я усвідомлюю, що це дало мені несправедливу перевагу перед іншими гравцями, і щиро шкодую про свій вчинок. На той момент я не до кінця замислювався про наслідки, але зараз розумію, що це шкодить грі та спільноті.
Я вже видалив усі сторонні програми та готовий грати чесно надалі. Обіцяю більше не порушувати правила.
Висновок:
Прошу вас дати мені ще один шанс і скоротити термін покарання або зняти бан. Гарантую, що подібне більше не повториться.
Дякую за розуміння.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут
5. Дата порушення: 19.04.2026