Розглянуто Вибачення для всіх людей яких я образив та адмінів//02,05,06

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Король

DEVILS Top❤
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
37
Реакції
9
Бали
11
1.-
2.Артур Комар
3.я прошу вибачення в всіх людей яких я образив перед уходом з проекту я уходжу з проекту по причині недовіра від адміністрації на всіх серверах:Приклад я хотів встати на заступника ЗМІ на 06 а ГС держ і ЗГС держ сказали що в мене недовіра від адмінв через те що 6 днів тому я получив блокування на 05 за образу адміністрації також на 06 я на твінку отримав 2 варни також на 05 був забанений за порушення правил проекту і я не допускаюся до обзвонів на всіх серверах.
Тому прошу вибачення в складу Адміністрації 05,06 сервера.
Ігор Грніка прошу вибачення в тебе за те що я тебе оскорбляв чесно ти хороший адмін і мені дуже шкода що я тебе обізвав
Адмін.Склад 05 прошу вибачення за масові порушення правил проект мені вже ніколи не дадуть другий шанс на 01,02,03,04,05,06 сервері тому я покидаю проект
Адмін.Склад 06 Прошу вибачення і в вас за свою поведінку за стрільбу в інтер'єрі за багоюз та за всі мої порушення мені немає смислу залишатися на цьому проекті через те що мене не допускають до обзвонів
Адмін.Склад 02 прошу і в вас вибачення за свої покарання в вигляді Злив обзвону на ПП СБУ К я визнав свою вину та помилку

Кінцеві мої слова:Я перед уходом з проекту вирішив попросити та розкаятись за всі свої гріхи які я зробив для проекту без мене буде ліпше гратися всім

З повагою:02(Денис Король,Артур Скакун)
05(Артур Скакун)
06(Артур Король та Артур Комар)

Удачі в розвитку проекту адміни 02,05,06 найкращі всього хорошого я навіть готовий за всі свої гріхи піти в ЧСП...

Вікторія Мілковіч

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
562
Реакції
373
Бали
68
Вітаю!
Не порушуйте більше правил серверу та вертайтеся скоріше назад. Будемо чекати!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі