Відмовлено Вибачення для га та зга і керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Діма_Ведмідь

Новий гравець
Реєстрування
21 Тра 2024
Дописи
23
Реакції
1
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Для Га і керівництва
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Медвідь
  3. 01 але не точно я забув
  4. Суть скарги: Шанові Керівник проекту та головний адміністратор тай зга я хочу дати свой великі вибачення що я так поступив скачав багато раз чіти на гта укр не 1 раз не два і біше я знаю по правилам UG не можна качати чіти бо дають бан я приношу вибаченя що я скачав чіти і начав грати і обманювати вас хочу 1 сказати всіому винен один блогер який всім дав силку на скачування чітів це був адміністратор 04 але його зняли по якісі там причині і він всім дав щоби скачували він тупо це зробив бо і за ніого я скачав чіти но все я все видалив всі його пабліки і ютуб його заблокував щоби то не бачити бо я хочу нормаліно грати як простий гравеці все хвате грати з чітами я обіцяю вам я зара на форумі даю слово що я біше не скачаю чіти і дайю слово гравцям які це подивляться я буше не качаю чіти ніколи на гта укр це самий ліпший проект прошу вас надати мені шановні керівник та головний адмінстратор і наш любимий зга останій шанс ісправитися біше шансів не давати мені я біше то не буду робити і нікому не совітую дякую за розуміння думаю ви приймете моє прохання ато я вже не можу я дуже хочу грати нормаліно дуже дякую за увагу
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): не маю мені вже не показує бан просто з лівого кутка вибивало даний акаунт не знайдемо доказів не маю бо я гру видалив
  6. Дата походження: 03.03.2025

Останнє редагування:

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,945
Реакції
10,048
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Оскарження не є можливим, ви заблоковані за використання стороннього ПЗ та образи проекту

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі