Відмовлено Вибачення до Керівництва

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Саня Фембойчик

Шановний гравець
Реєстрування
12 Жов 2023
Дописи
35
Реакції
37
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Олександра Фатченко,Керівництво
  2. Особистий нікнейм: Саня Фембойчик
  3. Суть скарги: Доброго дня, недавно подали на мене скаргу з якої мені дали вердикт - Чорний список проекту. Я хочу розповісти, що сталось. Грав на страйкболі і був дуже засмучений лагами в грі.В ході цього я розлютився і, необдумавши в дискорді з друзьями, сказав погані слова в бік керівництва нашого проекту. Усвідомивши,що ці образливі слова були сказані мною в емоційному стані,я хочу вибачитись перед керівництвом,адміністрацією,розробниками гри за свої слова.Також хочу особисто вибачитись перед Владиславом Савочкіним та Григорієм Густіліним.Я граю на проекті дуже давно.На проекті я відіграв понад 1900 часів.Потратив дуже багато часу та сил для здійснення своїх цілей.Я грав на іншому проекті,але пізніше мусив його покинути так як набридло грати на ньому,так як мене привабив саме проект UKRAINE GTA??Цей проект подарував мені багато позитивних емоцій,на цьому проекті я знайшов друзів та нове спілкування.Я дуже хочу грати на вашому прекрасному проекті ! Тому ще раз прошу вибачення від щирого сердця. Я прошу надати мені можливість продовжити грати і насолоджуватись грою разом з друзями. Обіцяю, що більше не буду казати погані слова в бік кервіництва, адміністрації і всіх членів команди цього прекрасного проекту.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 04.04.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі