Розглянуто Вибачення+запитання (прошу детальний розгляд вмісту скарги та доказів за які я отримав покарання)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіліан Краймз

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лип 2023
Дописи
273
Реакції
177
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Кіліан Краймз
2. Нікнейм адміністратора:Server
3. Суть скарги:

Прошу прийняти мої щирі вибачення за сказані мною слова. Усвідомлюю, що моя поведінка була некоректною та неприпустимою по відношенню до гравців, і щиро шкодую про це. Я вперше отримую покарання саме за образу адміністрації (хоча звертався до «Ольги Вишньовської», і на той момент такого адміністратора не було), проте все одно розумію серйозність ситуації та свою відповідальність.

Також прошу врахувати, що ці висловлювання були зроблені в Discord-каналі 04 сервера під час трибуни «Слухаємо та не засуджуємо». За одне порушення я отримав два покарання: перманентне блокування в Discord та 6000 днів блокування в грі.

У мене виникає питання щодо справедливості покарання: інші гравці дозволяють собі образи родичів і отримують блокування на 14–31 день, тоді як я за висловлювання під час трибуни «не засуджуємо» отримав парманенте блокування . Хочу підкреслити, що мої слова були спрямовані саме на гру та її відчуття та спрведливість у деякх випадках, я не ображав їхніх батьків чи сім’ї та висловлював власну думку, хоча й у надто різкій і неприйнятній формі. Я визнаю, що сказане було неправильним і не мало б звучати навіть у такому форматі спілкування.

Прошу зняти блокування або максимально його знизити, або ж, на розсуд адміністрації, замінити його на мут за приниження гідності чи образу гравців.

Також прошу врахувати, що я вже тривалий час граю на цьому проєкті, дотримуюся правил і раніше не отримував суворих покарань та видсидів в бані вже 5 днів тим самим переосмислив сказані мною слова . Обіцяю зробити висновки з цієї ситуації, надалі поводитися стримано, з повагою до інших гравців і не допускати подібних порушень у майбутньому.

У зв’язку з цим прошу, за можливості, зняти блокування в грі, проте залишити покарання в Discord, що, на мою думку, буде справедливим рішенням,якшо ні то чому .

Дякую за вашу увагу та прочитанний зміст моєї скарги, та перерозгял доказів .
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):покарання
5. Дата порушення:14.02.26/09.02.26

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,654
Реакції
1,088
Бали
253
Вітаю
Вас було оскаржено до 31 дня
Наступного разу не порушуйте
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі