Відмовлено Вибачення за блокування та прохання прочитати

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Vanix

Новий гравець
Реєстрування
10 Сер 2026
Дописи
5
Реакції
1
Бали
5
Адреса
[email protected]
Ваш нікнейм:
Ваня Багатий
2. Нікнейм адміністратора:
Рома Семеген
3. Суть скарги:
Доброго дня. Прошу переглянути видане мені покарання у вигляді блокування на 6000 днів.
Хочу щиро вибачитися за свою помилку та попросити адміністрацію дати мені ще один шанс. Я розумію, що правила проєкту однакові для всіх гравців і їх необхідно дотримуватися. Я визнаю свою помилку та обіцяю надалі набагато уважніше ставитися до правил.
Я не хочу виправдовувати свої дії. Я зрозумів, що повинен був бути більш уважним та відповідальним. Ця ситуація стала для мене уроком, і я зробив для себе висновки.
Мій акаунт для мене дуже важливий. Я багато часу провів у грі, розвивав свого персонажа та грав разом із сестрою. Мені дуже шкода втрачати можливість грати на цьому акаунті через цю ситуацію.
Щиро прошу адміністрацію поставитися до мого прохання з розумінням та переглянути покарання. Якщо буде надано можливість повернутися до гри, я обіцяю суворо дотримуватися всіх правил проєкту та більше не допускати подібних порушень.
Ще раз щиро прошу вибачення за свою помилку. Сподіваюся, що адміністрація дасть мені другий шанс та можливість повернутися до гри.
Дякую за ваш час, розуміння та розгляд мого оскарження. Сподіваюся на позитивне рішення.

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
1,518
Реакції
631
Бали
409
Вітаю

Остаточну відповідь було надано в минулій скарзі.
При повторних оскарженнях ви можете отримати покарання згідно пункту 3.5 правил форуму.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі