Розглянуто Вибачення за вчинене/Оскарженя бану

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сатоши Епштейн

Шановний гравець
Реєстрування
14 Чер 2025
Дописи
20
Реакції
39
Бали
18
  1. Нікнейм адміністратора: Ілля Макогон
  2. Особистий нікнейм: Сільвестер Марсель
  3. Суть скарги: Мене забанили через мою провину та я це визнаю

Доброго дня, шановна адміністраціє Ukraine GTA.

Я звертаюся до вас із великим соромом та щирим каяттям за свій вчинок. Мені дуже важко писати ці рядки, адже я розумію, наскільки серйозно я помилився і які наслідки це мало. Але я відчуваю потребу максимально відверто все пояснити та вибачитися.

Передусім хочу попросити пробачення за ті образливі слова, які я допустив у бік гравця Овер Дейс, а особливо — щодо його батьків. Це було ганебно і принизливо з мого боку. Я чудово розумію, що це не просто порушення правил сервера, а прояв крайньої неповаги, який ні в якому разі не повинен мати місце. Мені дуже соромно перед гравцем, перед його родиною, перед усією адміністрацією та перед усією спільнотою Ukraine GTA.

Я щиро каюся у сказаному. Я усвідомив, що подібні слова можуть залишити глибоку образу, і що я не маю жодного права так поводитися. Мені шкода, що я дозволив емоціям взяти гору. Я зрозумів, що на сервері всі ми рівні й маємо поважати одне одного, незалежно від ситуацій, і я пообіцяв собі, що подібного більше не повториться.

Я визнаю, що покарання, яке я отримав, було справедливим. І я вдячний вам за те, що адміністрація вчасно зупинила мене та показала, що така поведінка є абсолютно неприйнятною. Саме це змусило мене глибоко замислитися над своєю поведінкою.

Але водночас я дуже хочу отримати другий шанс. Я щиро прошу вас розглянути можливість зменшення строку мого покарання і дати мені шанс довести, що я можу змінитися. Я не прошу скасувати покарання повністю, адже розумію, що був неправий, але прошу дати мені можливість виправитися та показати своїми діями, що я справді засвоїв урок.

Я готовий зробити все, щоб довести адміністрації і гравцям, що я можу бути іншим: адекватним, спокійним, доброзичливим. Я готовий показати своїм прикладом, що навіть після помилок можна виправитися і змінити свою поведінку. Мені важливо залишитися частиною цієї спільноти, адже сервер Ukraine GTA став для мене значущим місцем, де я знайшов друзів і гарні емоції.

Будь ласка, дайте мені шанс довести, що я справді виправився. Я обіцяю, що більше ніколи не дозволю собі подібних висловлювань і що тепер намагатимуся лише підтримувати дружню атмосферу на сервері.
    Ще раз щиро прошу вибачення у гравця Овер Дейс, у його родини, у всієї адміністрації та спільноти. Сподіваюся на ваше розуміння та милосердя.

З повагою та вдячністю,

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження: 03.09.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Обдумавши ваші слова та взявши до уваги вашу історію покарань - блокування буде зменшено до 10 днів з моменту розгляду скарги. На майбутнє, ви несете відповідальність за сказані вами слова.

|РОЗГЛЯНУТО|

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі