Зачинено Вибачення за обман Адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Григоряк

Новий гравець
Реєстрування
30 Січ 2023
Дописи
16
Реакції
0
Бали
4
  1. Нікнейм адміністратора:Андрій Блащина
  2. Особистий нікнейм: Григоряк Денис 79024
  3. Суть скарги:оскарження блокування
  4. Дата походження:02.04.2025.
  5. Доброго вечора,хочу попросити вибачення за обман адміністрації,а саме Андрія Блащину,я каюсь в тому що я зробив,я щиро сумую за грою та дуже хочу повернутися на сервер,мені випало дороге авто з рулетки бмв г70,я хотів продати авто за 2000грн так як воно мені не подобалось,,та задонатити іх назад в гру коли буде х2 донат, я просто не знав що так неможна,так сталось що я получив бан,та хотів оскаржити на форумі,цим я обманув адміністраторів,я дуже сильно каюсь в цьому що зробив і хочу попросити вибачення ,так хочеться грати,я обіцяю що більше не буду нічого робити поза правилами гри,надайте мені будь ласка доступ до гри,я умоляю вас допоможіть 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
  6. Я просто боявся втратити акаунт тому пішов на обман,Я більше ніколи не буду цим займатись обіцяю.У мене дуже багато хороших спогадів про гру,за весь час який провів з своїми друзями кланом,я завжди заробляв своїми силами ніколи нічого не купляв за вірти та не продавав,ось цей з бмв єдиний випадок за який я сильно жалію,якби я знав що можуть бути такі наслідки я б ніколи цього не зробив.Вже пройшло 3 днів я ніяк не можу заспокоїтись,що немаю можливості зайти в цей шедевральний проект.
  7. Я вірю у милосердя адміністрації.
  8. Прошу один єдиний шанс,обіцяю не порушувати правила серверу.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,817
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Відповідь була надана у минулих темах

Закрито!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі