Денис Григоряк
Новий гравець
- Реєстрування
- 30 Січ 2023
- Дописи
- 16
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
- Нікнейм адміністратора:Андрій Блащина
- Особистий нікнейм: Григоряк Денис 79024
- Суть скарги:оскарження блокування
- Дата походження:02.04.2025.
- Доброго вечора,хочу попросити вибачення за обман адміністрації,а саме Андрія Блащину,я каюсь в тому що я зробив,я щиро сумую за грою та дуже хочу повернутися на сервер,мені випало дороге авто з рулетки бмв г70,я хотів продати авто за 2000грн так як воно мені не подобалось,,та задонатити іх назад в гру коли буде х2 донат, я просто не знав що так неможна,так сталось що я получив бан,та хотів оскаржити на форумі,цим я обманув адміністраторів,я дуже сильно каюсь в цьому що зробив і хочу попросити вибачення ,так хочеться грати,я обіцяю що більше не буду нічого робити поза правилами гри,надайте мені будь ласка доступ до гри,я умоляю вас допоможіть 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
- Я просто боявся втратити акаунт тому пішов на обман,Я більше ніколи не буду цим займатись обіцяю.У мене дуже багато хороших спогадів про гру,за весь час який провів з своїми друзями кланом,я завжди заробляв своїми силами ніколи нічого не купляв за вірти та не продавав,ось цей з бмв єдиний випадок за який я сильно жалію,якби я знав що можуть бути такі наслідки я б ніколи цього не зробив.Вже пройшло 3 днів я ніяк не можу заспокоїтись,що немаю можливості зайти в цей шедевральний проект.
- Я вірю у милосердя адміністрації.
- Прошу один єдиний шанс,обіцяю не порушувати правила серверу.