Джеффрі Епштейн
Хоумлендер УЗ | 02
- Реєстрування
- 24 Жов 2023
- Дописи
- 26
- Реакції
- 20
- Бали
- 11
1. Discord сервер(-и): 02
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): juniperbot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: jebus_kitagawa
4. Суть звернення: Сидів в діскорд сервері в спілкуванні та грав в Euro Truck Simulator з демонстрацією екрана "Screen 1" закінчив гравти та пішов грати на сторонній проект, а як ми знаємо що коли демонстрація ведеться в стилі "Screen 1" то вона не закінчується коли ти покидаєш будь яку гру, і я сам того не розумівши яку помилку роблю продовжую вести трансляцію але вже СТОРОННІ ПРОЕКТ, я каюсь, вибачаюсь що сталось від мене таке сліпе недорозуміння та прошу вас зняти блокування або скоротити блокування. Вельме дякую!
5. Докази (скріншоти/відео): віапрівапвіап
6. Дата видачі покарання: 04.10.2025
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): juniperbot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: jebus_kitagawa
4. Суть звернення: Сидів в діскорд сервері в спілкуванні та грав в Euro Truck Simulator з демонстрацією екрана "Screen 1" закінчив гравти та пішов грати на сторонній проект, а як ми знаємо що коли демонстрація ведеться в стилі "Screen 1" то вона не закінчується коли ти покидаєш будь яку гру, і я сам того не розумівши яку помилку роблю продовжую вести трансляцію але вже СТОРОННІ ПРОЕКТ, я каюсь, вибачаюсь що сталось від мене таке сліпе недорозуміння та прошу вас зняти блокування або скоротити блокування. Вельме дякую!
5. Докази (скріншоти/відео): віапрівапвіап
6. Дата видачі покарання: 04.10.2025