Відмовлено Вибачення за свої дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кірюха Шевчук

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
244
Реакції
260
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора:Монтіп Коваленко
  2. Особистий нікнейм:Кирил Артемчук
  3. Суть скарги:Привіт керівництво Ukraine GTA
    Хочу щиро вибачитись за свій вчинок пов’язаний зі зливом конфіденційної інформації
    Я розумію що це була серйозна помилка і що цим я дуже підвів вашу довіру і підставив команду
    Чим більше я думаю тим сильніше усвідомлюю наскільки безвідповідально я вчинив
    Я не мав права так робити і тепер для мене головне довести що я зробив висновки і готовий все виправити
    Я хочу повернути вашу довіру бо для мене цей проект справді важливий
    Я бачу як ви вкладаєте сили і час у розвиток сервера і хочу бути частиною цього
    Я розумію що після мого вчинку довіра не відновиться за один день але я готовий довго працювати над цим і показати ділом що я більше не підведу. Я не хочу залишитись у пам’яті як людина яка тільки нашкодила навпаки я хочу щоб ви побачили що я можу приносити користь і підтримку
    У майбутньому я мрію довести свою надійність і заслужити шанс потрапити на адмінку
    Це для мене велика ціль бо я хочу не просто грати на сервері а допомагати його розвивати і підтримувати порядок
    Я хочу щоб ви могли дивитись на мене як на людину якій можна довіряти і яка завжди буде на стороні проекту
    Зараз я розумію що довіра і статус приходять тільки через відповідальні вчинки і стабільну поведінку
    Тому я готовий крок за кроком доводити що я змінився і більше не повторю таких помилок
    Мені справді важливо щоб ви знали що я шкодую про свій вчинок і готовий виправлятись
    Я більше не хочу робити щось що може зашкодити серверу чи команді
    Навпаки я хочу допомагати і бути частиною спільноти яка розвиває Ukraine GTA
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тиць
  5. Дата походження:29.09

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Порушення яке ви вчинили є критичним та оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі