Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Нікнейм лідера/заступника:Кароліна Скуп Євгеній Сіндікат
Особистий нікнейм:Дмитро Дайшенко
Суть скарги:Вітаю Шановна Адмістрація серверу меня звільнили 2024.24.01 я вже писав вибачення но його відхили я би хотів написати вибачення від всього серця
Пані Скуп Пане Сіндікат,меня звільнили з фракції но я хочу щиро вибачитися я вибачаюсь перед вами я розумію ваши нерви зі мною ваши чуства коли я порушив статут но в один момент менє звільнили я готов стати перед вами на коліна та вибачитися Зсу мені як мати я обіцяю
Ніколи не порушувати статут якщо хоть одне буде порушення одразу звільнення я би дуже хотів щоб мене відновили в фракцію на моє званнятя обіцяю ніколи не порушувати статут я дуже прошу вас мене вибачити та повернути в фракцію я обіцяю не порушувати правила я робив свій вклад та хочу знову продовжувати його роботи
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.