Відмовлено Вибачення перед Максом Харбор

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ghost_Hell

Козак
Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
8
Бали
6
1.нік:Михайло Синяк
2.нік перед ким вибачяюсь:Максим Харбор
3.сервер:04

4.Diskord:ghost_hell_52
5.Суть скарги:я вибачяюсь перед Максимом Харбор він наякращій адмін але він мене не пощадив і забаним на 6000 днів я прошу вибачення і хочю щоб розбанив я дуже від души прошу вибачення Максим ти справді класний але вибач мене будь ласка я більш грати з чітами не буду хочь слідкуй за мной постійно але я іскріно вибачяюсь розбаньте мене прошу умаляю Максимчік любімий розбань😥😭😭

6.Докази(скріншот/фото):Тиць

Останнє редагування:

Ghost_Hell

Козак
Реєстрування
27 Лют 2025
Дописи
12
Реакції
8
Бали
6
1.нік:Михайло Синяк
2.нік перед ким вибачяюсь:Максим Харбор
3.сервер:04

4.Diskord:ghost_hell_52
5.Суть скарги:я вибачяюсь перед Максимом Харбор він наякращій адмін але він мене не пощадив і забаним на 6000 днів я прошу вибачення і хочю щоб розбанив я дуже від души прошу вибачення Максим ти справді класний але вибач мене будь ласка я більш грати з чітами не буду хочь слідкуй за мной постійно але я іскріно вибачяюсь розбаньте мене прошу умаляю Максимчік любімий розбань😥😭😭

6.Докази(скріншот/фото):Тиць
Розбаньте перегляньте скаргу ну вибаче я більше так не буду будь ласка прошу мені цей ак дуже треба мені нема більше де грати хочю на цьому серваку і на цьому акаунті бо новий нехочю создавать заново розвиваця я тікі 1 міліон з чітами добив а все інше сам без чітів,Розбаньте прошу я шо хочь зроблю😪

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі