Розглянуто Вибачення перед адміністрацією

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Palma Agentunovich

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Сер 2023
Дописи
88
Реакції
51
Бали
23
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм: Данилко Джніор
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація сервера Східної України!

Звертаюсь до вас із глибокою повагою та величезним проханням. Я хочу щиро вибачитися за ті порушення, які стали причиною блокування мого ігрового акаунту. За шість днів, що минули з моменту блокування, я мав час на роздуми і повністю усвідомив свої помилки. Я розумію, що моя поведінка була абсолютно неприйнятною, і щиро шкодую про те, що сталося.

Цей інцидент став для мене важливим уроком, і я хочу запевнити вас, що такого більше не повториться. Я дійсно глибоко каюсь у скоєному та з усією відповідальністю заявляю, що подібний випадок був першим і останнім у моїй ігровій практиці. Ukraine GTA — це гра, яка для мене багато означає, і я дуже ціную час, проведений на вашому сервері.

Мені надзвичайно прикро, що своїми діями я порушив правила, які є важливими для підтримки порядку та справедливості в грі. Я хочу попросити вас ще раз прийняти мої щирі вибачення та зрозуміти мої наміри: я прагну виправитися та надалі бути зразковим гравцем, який слідує всім правилам і поважає спільноту.

Будь ласка, розгляньте можливість розблокування мого акаунту або, якщо це можливо, скорочення терміну блокування. Я дуже хочу повернутися до гри та продовжити розвиватися на вашому чудовому сервері, дотримуючись усіх вимог і норм. Готовий докласти всіх зусиль, щоб надалі не розчаровувати вас і не порушувати правила.

Ще раз прошу вибачення за всі спричинені незручності та щиро дякую за вашу увагу, терпіння і розуміння.

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю шановний гравець!

Оскарження блокування не буде, відбувайте свій термін, конкретнішу відповідь вам надали в цій скарзі - вибачте

Гарної гри на Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі