Відмовлено Вибачення перед власником та адміністрацією

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Нетков.

Активний
Реєстрування
12 Кві 2023
Дописи
34
Реакції
4
Бали
11
Я Денис Нетков, я хочу вибачитись перед всіми перед власником,адмінами,гравцями.
Я питався зайти на сервер 2 з читом я знаю що там не можна за це дають бан але я хочу чисто сердечно признатися що я питався зайти я дуже вибачаюсь я нічого робити не хотів тільки перевірити я дуже хочу вибачится перед всіми вибачте мене Артем Скакун, Владислав Савочкін, Тіна медіа менеджер, ЗГА 05, я дуже вибачаюсь прийміть мої вибачення, я перед вами хочу стати на коліна за те що я хотів зайти с читом я клянусь що більше ніколи не зайду ні не один проект с чітом , якщо у вас є змога повернути мої акаунти на 3 сервері айді 18890 5 сервер айді 4012, я знаю що я не розумна людина я полностью признаю свою вину.

На етом все.

Стівен Джобс

"Підприємець" "Бізнесмен"
Реєстрування
13 Жов 2023
Дописи
33
Реакції
21
Бали
21
Адреса
Сан-Франциско, Каліфорнія, США
Веб-сайт
www.youtube.com
Від цих єбл**ів багато хто повівся на їх провокації із цим треба щость робити але для людей які зрозуміли треба дати другий шанс кожний має право на це зробіть амністію для таких людей іх багато треба боротися з тими хто їх розповсюджує. Я провожу розлідування на цю тему є деякі фактори які могли би їх убрати але їх багато це важко буде але можливо.

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Щодо думки людини зверху яка пропонує амністію, був би згоден, якщо б гравці після блокування не змінювали серійний номер та не псували гру іншим далі.

Наразі оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі