Розглянуто Вибачення перед керівництвом Ukraine GTA

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Ахметов

Новий гравець
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
15
Реакції
1
Бали
8
Нікнейм адміністратора: Владислав Савочкін
Особистий нікнейм: Олександр Ахметов
Суть скарги: я, гравець гри Ukraine GTA 05 серверу "Південна Україна", сердечно прошу вибачення перед керівництвом проекту а саме: Владислав Савочкін, Густілін та ін... за неадекватні висловлювання в їхню сторону. Після виходу 2.0 "Demo" через нову карту яка на перший погляд здалася не зовсім файною для мене, я, в телеграм групі "Темна Ukraine GTA", перебуваючи в цей час на посаді зам.гол.лікаря МОЗ прямим текстом обізвав керівництво проекту нецензурним словом. На разі я розумію що цей вчинок максимально не адекватний з мого боку, як активного гравця, який перебуває в грі 50-70% свого вільного часу. Я дуже шкодую за ті слова що були написані в тій групі. На разі я щиро на колінах прошу вибачення перед вами. А також прошу вас розбанити мій ігровий аккаунт на 05 сервері та на свій розсуд надати будь-яке покарання на будь-який термін що б в цілях виховання знизити швидкість прогресу мого рп персонажу. Також прошу вас розблокувати посилання на діскорд сервера на форумі.
На разі мене більше немає в тій телеграм групи. Це перший мій бан за всю історію проєкту.
Я дуже шкодую про той випадок, та можу завірити вас що більше такого не повториться. Дуже сподіваюся на вашу доброту та помилування.
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
Дата походження: +- 23.12.2023 або 24.12.2023

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю, термін покарання буде зменшено, на 31 день.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі