Відмовлено Вибачення перед усією адміністрацією Ukraine Gta, особливо ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Тра 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2.Особистий нікнейм: Фантик Арнольдович
3.Суть скарги:
Шановна адміністраціє Ukraine GTA,
особливо ГА/ЗГА.

Я звертаюся до вас із щирим каяттям і надією, що мої слова будуть почуті. Ситуація, що склалася з моїм акаунтом, є наслідком моєї безвідповідальності, яку я глибоко усвідомив і визнаю.

Я допустив велику помилку, передавши свій акаунт другу. Він дуже просив у мене доступ, пояснюючи це лише бажанням «трошки пограти». Я не розцінив серйозність цієї дії — я не подумав, що він може порушити правила, тим більше використати стороннє програмне забезпечення. На жаль, це і сталося. І хоча це зробив не я особисто, вся відповідальність лежить на мені — я дозволив доступ, я порушив основне правило безпеки акаунта.

Я повністю визнаю свою провину. Це не просто порушення правил, а й прояв неповаги до праці всієї адміністрації, яка щодня підтримує порядок, справедливість та атмосферу гри. Я розумію, що довіра — це основа спільноти, і я підвів вас, втративши цю довіру. І мені щиро соромно за це.

За останні дні я переосмислив багато. Ukraine GTA — це більше, ніж просто гра. Це спільнота, стиль життя, місце, де формуються знайомства, емоції та розвиток. І бути частиною цього — велика привілея. Я щиро шкодую, що поставив це все під загрозу своїм вчинком.

Прошу вибачення в усієї адміністрації, в усіх гравців, перед ким мій вчинок міг виглядати як зневага до встановлених норм. Я благаю про шанс виправитися, довести свою повагу не словами, а діями. Якщо буде дозволено — я готовий почати з чистого аркуша, більше ніколи не повторювати подібного, дотримуватись усіх правил та стати прикладом для інших.

Навіть якщо мій акаунт не буде розблоковано, я все одно вдячний за цей урок. Але щиро сподіваюся, що отримаю шанс повернутися та виправити все.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://ibb.co/Vc8NWvkn
5.Дата походження: Не пам'ятаю

Машуля Громова

bliss
Активний гравець
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
749
Реакції
892
Бали
113
Вітаю !
На даний момент не готові Вам надати другий шанс.
Спробуйте звернутись через деякий час.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі