Відмовлено Вибачення,розкаяння та останній шанс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Тра 2025
Дописи
6
Реакції
5
Бали
6
1.Нікнейм адміністратора: Артем Скакун
2.Особистий нікнейм: Фантик Арнольдович
3.Суть скарги:Шановна адміністраціє Ukraine GTA,
особливо ГА, ЗГА та вся команда проекту!

Пишу це звернення з глибоким почуттям провини і повною відповідальністю за ситуацію, яка сталася. Я щиро визнаю, що допустив серйозне порушення правил: я передав свій акаунт другові. Це стало найбільшою помилкою, за яку я щиро шкодую.

Мій друг довго просив доступ, обіцяв, що «тільки пограє трохи». Я довірився — і це рішення обернулося серйозними наслідками. Він використав стороннє програмне забезпечення, через що мій акаунт потрапив під блокування. І хоча я сам не запускав нічого забороненого, я чудово розумію: саме я відповідальний за все, що відбувається з мого акаунта. Правила є чіткими, і я їх порушив.

Ukraine GTA для мене — не просто гра. Це місце, де я проводив час, знайомився з цікавими людьми, розвивався у РП-напрямку. І дуже боляче усвідомлювати, що власним необдуманим вчинком я знехтував довірою адміністрації і поставив під сумнів свою репутацію в спільноті.

Я зробив висновки. Цей випадок навчив мене, наскільки важливо дотримуватися правил не лише на словах, а й на ділі. Більше ніколи не передаватиму свій акаунт нікому, навіть на хвилину. Готовий бути прикладом для інших, і справами довести, що я змінився.

Щиро прошу вибачення у всієї адміністрації. Прошу дати мені шанс виправити ситуацію. Я готовий почати все з чистого аркуша, з нуля, чесно, згідно з усіма правилами. Лише прошу — дозвольте мені повернутися.

Прошу надати мені можливість створити новий акаунт за номером телефону який прив'язани йдо акаунту який в бані.

4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):https://ibb.co/Vc8NWvkn
5.Дата походження: Не пам'ятаю

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю, дуже цікаву історію Ви придумали з передачею акаунту другові, який встановив сторонні ПЗ на Ваш ігровий обліковий запис, але на жаль Ви не врахували, що з Вашого ПК було створено не один і не декілька ігрових облікових записів, на яких Ви теж грали зі сторонніми ПЗ у різні періоди часу, різні місяці.

Рішення не підлягає оскарженню.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі