Оскаржено Вибачення та Оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Andrii Gorbenko

Шановний гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
49
Реакції
36
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Тім Олександрович
  2. Особистий нікнейм: Андрій Горбенко
  3. Суть скарги: Хочу попросити Вибачення у Олександри Павлюк за непродумані висловлювання в її сторону ! Мені дуже прикро що я зачепив вашу особистість . Я прошу вибачення і прошу мене розбанити будьласка , такого більге не повториться !!!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    photo_2025-06-30_16-12-30.jpg
  5. Дата походження : 30.06.2025

Останнє редагування:

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
Вітаю! Дане вибачення слово в слово скопійоване з минулого. Ти продовжуєш наполягати, що я вас виводила. Після твоїх попередніх вибачень, через декілька годин, як тобі відмовили, ти вже наїзжав на мене, а твоя дружина тулила всіх і надалі. Особисто ти не вибачався, а продовжував розповідати "свою версію", твої соклани тулять та наполягають на твоїй "правоті" далі. Враховуючи всі ці фактори, та повністю скопійовану попередню скаргу і те що було після неї, вибачення прийняти не можу. Сумніваюсь в їх щирості. Та і в правдивості твоїх майбутніх обіцянок теж.

Andrii Gorbenko

Шановний гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
49
Реакції
36
Бали
21
Навіщо залишати коментар під кожним моїм оскарженням ? Таке відчуття наче у тебе в житті все погано і ти маєш намір споганити ще комусь крім себе !
Вітаю! Дане вибачення слово в слово скопійоване з минулого. Ти продовжуєш наполягати, що я вас виводила. Після твоїх попередніх вибачень, через декілька годин, як тобі відмовили, ти вже наїзжав на мене, а твоя дружина тулила всіх і надалі. Особисто ти не вибачався, а продовжував розповідати "свою версію", твої соклани тулять та наполягають на твоїй "правоті" далі. Враховуючи всі ці фактори, та повністю скопійовану попередню скаргу і те що було після неї, вибачення прийняти не можу. Сумніваюсь в їх щирості. Та і в правдивості твоїх майбутніх обіцянок теж.

Реєстрування
29 Чер 2024
Дописи
5
Реакції
6
Бали
8
Скажи чесно, ти настільки "крута" чи ти просто обіженка на життя?

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68
Навіщо залишати коментар під кожним моїм оскарженням ? Таке відчуття наче у тебе в житті все погано і ти маєш намір споганити ще комусь крім себе !
В тебе все нормально? Маю право залишати коментарі до тих тем, які мене стосуються. Ти змінив скаргу, але не відношення. Навіть при "вибаченні/оскарженні" бачу спробу мене образити. В мене теж є відчуття, що в тебе все явно не добре, але то я не озвучую, тим паче коли просиш вибачення. А я права, коли кажу, що твої вибачення не щирі

𝕸𝖎𝖗𝖆𝖎 𝕾𝖔𝖓𝖆𝖙𝖆

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Бер 2025
Дописи
123
Реакції
323
Бали
68

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Враховуючи що ви відбули майже 4 доби у блокування, та ваші обіцянки не допускати подібного у майбутньому, вас буде розблоковано, якщо буде помічено рецедив та образи/неповажливе ставлення/неадекватні висловлювання до гравця Олександра Павлюк, ви отримаєте більш суворіше покарання, дякую за розуміння.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі