Відмовлено Вибачення та звернення до ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Ланько

Модератор | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
596
Реакції
412
Бали
68
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Стас Ланько
  3. Суть скарги: Шановний Олег Романович, я повністю розумію те що після того як збрехав вам ви вратили довіру до мене та віру у мої слова, але ций текст буде від щирого серця та правда. Я щиро вибачаюсь перед вами за те що збрехав вам, зараз я розумію що був повністю неправий та дуже вибачаюсь за це. Дуже прошу у вас шанс стати на посаду ігрового помічника, я обіцяю вам що буду йти чесно та без якихось схем щоб схалтурити та намагатись спростити систему та обійти її, я обіцяю що буду готуватись до обзвону своєю головою. Після цієї ситуації я вирішив йти на путь істини та чесності перед вами та усією адміністрацією та гравцями. Я буду проходити любий обзвон своїми силами та не буду намагатись якось спростити систему або обійти її. Я на цьому сервері з самого відкриття, а на проєкті ще більше, а саме трохи менше двох років. Цей проєкт приніс мені дуже багато емоцій та саме головне друзів на товаришів, а точніше 04 сервер. Я дуже хочу йти далі та продвигатись тут на 04 сервері, але допустив помилку за яку мені дуже соромно. Пане Романович, я обіцяю що не буду робити такі речі, дуже у вас прошу шанс спробувати, я розумію що на посаду ігрового помічника не беруть кєнтів, та розумію що цю посаду потрібно добиватись, але я дуже довго стояв на посаді заступника лідера та зробив немалий вклад у державних організаціях. Я можу закрити усі конфлікти та вибачитись перед усіма людьми якими у мене були конфлікти хоча їх було й небагато. Дуже сподіваюсь на ваше помилування пане Романович, дякую за увагу. З повагою Стас Ланько
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  5. Дата походження: 07.07.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, розглянувши цю скаргу, написану Вами , було прийнято рішення дати вам 2-ий шанс. Після чого, через декілька годин після схвалення оскарження , сталась ще одна неприємна ситуація, про яку ви знаєте та думаю немає сенсу розказувати про неї тут. Поговоривши з вами в діскорд , вам був наданий 3-ій шанс потрапити на пост адміністратора , та забути про цю ситуацію, проте , навіть після цього ви продовжували робити, скажемо так, не правильні дії. Більше того , коли я вас запитав про це в особистих повідомленнях , ви мені давали своє слово , що нічого такого не сталось , та ви чесно готуєтесь до співбесіди на пост адміністратора.

Відновлюйте свою репутацію. На даний момент зайняти пост адміністратора 04 серверу Ви не можете.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі