Відмовлено Вибачення та оскарження бану в Діскорді 04 серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін,Тоні Хоффман,Ігор Олівер.
  2. Особистий нікнейм:Назар Герас.
  3. Суть скарги:прошу вибачення та оскарження бану на 04 сервері. Був неправий. Мені дуже потрібен Діскорд Сервер 04 серверу,так як він є основним сервером на якому Я граю.
    Дуже хочу успішно просуватися на вашому проекті та не мати ніяких покарань на ньому. Банів і так далі.
  4. Шановне Керівництво,

Я хотів би щиро вибачитись за те, що надсилав людям небажану рекламу. Розумію, що таке нав'язливе повідомлення може бути обтяжливим та завдавати незручності.
    Я повинен був бути більш обережним та сповіщувати тільки ту інформацію, яка дійсно цікава та корисна для них про ваш проект Ukraine GTA. Розумію, як важливий ваш особистий простір і розумію, як неприємно отримувати непередбачену комерційну пропозицію.
    Запевняю вас, що буду більш уважним у майбутньому і зосереджуватимусь лише на наданні вам корисної та важливої інформації про ваш проект Ukraine GTA. І я переконую що, дотримуватимусь правил комерції у всіх моїх подальших діях.

Щиро вибачаюсь за будь-які незручності, які я викликав. Дякую за ваше розуміння.

З повагою,Назар Герас.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Оскарження Бану.
  6. Дата походження:23.07.2023.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі