Відмовлено Вибачення та оскарження бану на 04 сервері в Діскорді/Недописані правила ДС/Для Тоні Хоффмана або Григорія Густіліна/Прохання передивитись всю скаргу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Герас

Шановний гравець
Активний гравець
Реєстрування
7 Кві 2023
Дописи
1,323
Реакції
745
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора:Владислав Савочкін,Тоні Хоффман,Ігор Олівер.
  2. Особистий нікнейм:Назар Герас.
  3. Суть скарги:прошу вибачення та оскарження бану на 04 сервері. Був неправий. В правилах не було вказано,що Особисті Повідомлення також модеруються,якщо б було вказано то не висилав би б. Мені дуже потрібен Діскорд Сервер 04 серверу,так як він є основним сервером на якому Я граю.
    Дуже хочу успішно просуватися на вашому проекті та не мати ніяких покарань на ньому. Банів і так далі. Дуже хочу продовжувати грати в Ukraine GTA. Та користуватися Діскордом та бути на посадах Заступника і так далі. А якийсь бан за рекламу рандомній людині за яку Я даже не знав що вона грає в Ukraine GTA все спортив. Прошу зрозуміти ситуацію.
  4. Шановне Керівництво,

Я хотів би щиро вибачитись за те, що надсилав людям небажану рекламу. Розумію, що таке нав'язливе повідомлення може бути обтяжливим та завдавати незручності.
    Я повинен був бути більш обережним та сповіщувати тільки ту інформацію, яка дійсно цікава та корисна для них про ваш проект Ukraine GTA. Розумію, як важливий ваш особистий простір і розумію, як неприємно отримувати непередбачену комерційну пропозицію.
    Запевняю вас, що буду більш уважним у майбутньому і зосереджуватимусь лише на наданні вам корисної та важливої інформації про ваш проект Ukraine GTA. І я переконую що, дотримуватимусь правил комерції у всіх моїх подальших діях.

Щиро вибачаюсь за будь-які незручності, які я викликав. Дякую за ваше розуміння.

З повагою,Назар Герас.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Оскарження Бану.
  6. Дата походження:23.07.2023.
    P.S:Прошу не блокувати форумний аккаунт так,як Я пишу все в тему та не оффтоплю скаргами.

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
ВІтаю шановний гравець

Передаю керівництву

Владислав Савочкін

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
15 Січ 2023
Дописи
2,497
Реакції
5,236
Бали
200
Вітаю. відповідь вже надавав. відбувайте термін покарання.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі