Василь Ляшко
Новий гравець
- Реєстрування
- 20 Жов 2024
- Дописи
- 13
- Реакції
- 0
- Бали
- 4
Прошу вибачити мене за мої нероздумані дії. Використовував сторонні ПЗ і за це отримав бан аккаунта( Анфіса Квен) Дуже прикро за свій поступок, прошу вибачення у працівників адміністрації,. Я не хотів нікого надурити! Хотів пожартувати і показати друзям який я крутий, але не подумав про наслідки. Раніше ніколи бан не отримував, граю в вашу гру тільки перший місяць.На другий день після бану, я отримав ще один бан свого аккаунта,( Василь Ляшко), де я не використовував ніяких сторонніх програм. Не думав що моє таке ставлення може призвести до таких наслідків. Дуже сподобалась гра і я часами в неї грав. Встиг досягти великим успіхів. Гра приносила дуже багато хороших емоцій і спілкування. Дуже жалко тепер втратить те що заработав. Я осознаю свою помилку і більше ніколи не буду пробувати щось подібне. Я Прошу вас, зніміть будь ласка бан, чи хоча б зменшіть покарання аккаунта Василь Ляшко. У вас дуже гарний проект, а тепер і не знаю що робить, мені дуже прикро. Я Вам обіцяю, що більше ніколи не буду порушувати правила гри. Ще раз вибачте!