Розглянуто Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ksaikok

Новий гравець
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
1
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Денис Тимошик

2. Особистий нікнейм: Інокентій Помоєв

3. Суть скарги: Образа рідних / родичів
Я із самого початку гри на проєкті повністю розумів наслідки образи рідних, так як розмовляв з адміністротором і читав правила гри. Я не знаю як можна найкраще описати ситуацію, бо це виглядає, ніби я виправдовую себе. Все одно, я хочу сказати причину написання нецензурного повідомлення у загальний чат гри. Я запросив друга до себе у гості та поки я відходив від компʼютера, він заради сміху вирішив написати образливе повідомлення в чат. Коли я повернувся назад, я не знав, що можна з цим поробити і змирився, що мене забанять у будь-якому випадку, бо як я казав на початку, я повністю освідомлював, яке покарання дається за таке.
Мені дуже подобається Ваш проект і я просто намагаюся грати без конфліктів та розвивати персонажа чесними методами.
Мені дуже прикро, що таке сталося і я буду запобігати того, щоб ніхто не мав доступу до мого компʼютеру, поки я не сиджу за ним.
Шановний адміністраторе, я дуже вас прошу помʼякшити мій бан або зняти його, якщо це можливо в рамках даної причини покарання.
Дякую за розгляд, чекаю на Вашу відповідь з нетерпінням і ще раз дуже вибачаюсь за ситуацію!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
*прикріплений*

5. Дата походження: 27.03.2025

Вкладення

• Доказ видачі бану.pdf
    77.8 Кб · Перегляди: 56
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі