Відмовлено Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вовка007

Новий гравець
Реєстрування
15 Чер 2025
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
  1. Нікнейм адміністратора:Шановний ГА та ЗГА
  2. Особистий нікнейм: Володимир Огурчик
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністрація Ukraine GTA! Я хочу щиро вибачитися перед вами та всіма гравцями серверу за те, що порушив правила і використовував чіти. Я чудово розумію, що це було несправедливо по відношенню до інших гравців, і дуже шкодую про свій вчинок. Це рішення було помилковим і непродуманим, і зараз я повністю усвідомив, наскільки це зіпсувало атмосферу на сервері та підірвало довіру до мене як гравця. На вашому сервері я граю вже понад два роки, і за цей час він став для мене не просто місцем для гри, а справжньою частиною мого життя. Тут я знайшов багато друзів, познайомився з чудовими людьми, отримав море позитивних емоцій і гарних спогадів. Тепер я дуже шкодую, що своїми діями поставив під загрозу все це. Я прошу вас дати мені ще один шанс виправитися. Я обіцяю, що повністю видалю всі чіти й більше ніколи не буду їх використовувати. Якщо я знову порушу правила (чого більше не станеться), готовий понести будь-яке покарання. Дуже сподіваюся на ваше розуміння й прошу розглянути можливість зняття бана. Дякую вам за увагу й за те, що створюєте та підтримуєте такий чудовий проект, як Ukraine GTA. З повагою, ваш гравець.
    Володимир Огурчик
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  6. Дата походження:17.06.2025
    0-02-05-b3b38a2429372c00bf57059ab0af8e98d861709292fc964a4cfefba153c82e18_22571d1c33bee172.jpg

Павло Макиха

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Лют 2023
Дописи
1,206
Реакції
1,092
Бали
253
Вітаю.

Оскарженню не підлягаєте, покарання видано вірно.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі