Відмовлено Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрюша Зілібобік

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Чер 2024
Дописи
198
Реакції
62
Бали
33
1. Дмитро Князь
2. Андрюша Зілібобік
3. Вітаю пане ГА\ЗГА пишу вибачення за те що гравцеві сказав дуже дуже погані слова про його маму в нас сталася словна перепалка томущо перед цим хвилину тому він почав стреляти по мені з машини без ніякої причини мене це вивело на емоції я підїхав до нього почав казати погані слова і спитав навіщо він це робить у нас почалась перепалка я не витримав вийшов з машини та почав по ньому стріляти коли я його вбив я на емоціях сказав погане слово про його маму прошу вибачання перед гравцем та прошу оскаржити мене та зняти блокування але видати максимальний термін муту який тільки є
ще раз прошу вибачання перед гравцем
4. тут
5. 23.11.2025

Андрюша Зілібобік

Кошовий отаман
Реєстрування
10 Чер 2024
Дописи
198
Реакції
62
Бали
33
Вітаю шановний гравець! Покарання було видано пр формі, яку я попросив видати, прийшов репорт про ДМ, я почав слідкувати за ситуацією, і в ході слідкування, я побачив від вас порушення:
1. ДМ
2. Образа гравців
3. Образа рідних
Про яке скорочення покарання може бути сенс, якщо ви неодноразово порушуєте правила серверу!

В скороченні покарання, я вважаю - відмовлено. Докази порушення передам ГА/ЗГА!
Я вам в особисті представив відкат на рахунок ДМ люди до мене підїзжають без ніякої причини та починають стріляти коли я їх вбиваю вони через хвилину повертаються на місце смерті

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
830
Реакції
339
Бали
68
Вітаю!
Наразі у оскарженні відмовлено. Якщо Ви помітили порушення від іншого гравця - Ви завжди можете написати скаргу на форум.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі