Оскаржено Вибачення ()

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
1. Discord сервер(-и): все
2. Ім'я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot): JuniperBot
3. Ваш особистий нікнейм у Discord: aisi_47986
4. Суть звернення:

Добрий день, шановна адміністраціє проєкту Ukraine GTA.

Хочу щиро звернутися до вас із вибаченнями за свою поведінку, яка призвела до блокування мого акаунту в Discord-спільноті проєкту. Я повністю визнаю свою провину та усвідомлюю, що мої дії порушили правила сервера і негативно вплинули на атмосферу спільноти.

На той момент я діяв емоційно та необдумано, не замислюючись над наслідками своїх слів і вчинків. Зараз, коли я все переосмислив, я чітко розумію, що така поведінка є неприпустимою та суперечить принципам поваги, на яких будується цей проєкт.

Проєкт Ukraine GTA для мене має велике значення. Це не просто ігровий сервер, а спільнота, де люди навчаються дисципліні, відповідальності та взаємоповазі. Мені щиро шкода, що я своїми діями поставив під загрозу можливість бути частиною цієї спільноти.

Я прошу вас дати мені шанс виправитися та довести своїми подальшими діями, що я зробив висновки зі своєї помилки. Обіцяю суворо дотримуватись правил сервера та Discord-каналу, не провокувати конфлікти та поводитись коректно з усіма учасниками.

Також хочу зазначити, що для мене важливо розвиватись не лише в грі, а й у реальному житті, ставати більш відповідальною людиною та приносити користь суспільству. Саме тому я ціную спільноти, де існують чіткі правила та справедливий порядок.

Щиро прошу вас розглянути моє звернення та, за можливості, зняти блокування мого акаунту. Я готовий прийняти будь-яке ваше рішення, але сподіваюсь на розуміння та шанс почати все з чистого аркуша.

Дякую за приділений час та вашу працю.

З повагою,
[Дамір Бондаренко]

5. Докази (скріншоти/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Бот-забагался-не-разбанивает-01.350827/#post-1407693
6. Дата видачі покарання 12.12.25 або раніше
7. додатково - будьласка вибаче я зрозумів помилку

Олександр Навроцький

merci beaucoup
Тех. Підтримка
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
1,120
Реакції
773
Бали
253
Вітаю!

Враховуючи ваше каяття, термін блокування зменшено до 15 днів.
Сподіваємося, ви зробили висновки — не прогавте свій шанс.

[Оскаржено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі