Відмовлено Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Дамір Бондаренко
2. Нікнейм порушника: -
3. Суть скарги:
Доброго дня, шановна ГС ДЕРЖ.

Я Дамір Бонадренко. Хочу щиро вибачитися за свої дії, через які я був занесений до ЧС МВС назавжди за серйозні порушення правил.

Я повністю усвідомлюю, що моя поведінка була неправильною та неприйнятною. На той момент я діяв необдумано, не дотримувався встановлених правил і цим створив негативну атмосферу для інших гравців та співробітників. Я розумію, що такі дії підривають довіру до гравця та псують ігровий процес.

За час після отримання покарання я обдумав свою поведінку та зробив висновки. Я зрозумів, наскільки важливо дотримуватися правил, поважати інших гравців та діяти в рамках РП. Готовий змінити свій підхід до гри, поводитися адекватно, стримано та відповідально.

Обіцяю, що подібних порушень з мого боку більше не буде. Я готовий довести це своїми подальшими діями в грі, дотримуючись усіх правил та вимог.

Щиро прошу вас дати мені ще один шанс і розглянути можливість зняття мене з ЧС МВС. Я ціную можливість грати на сервері та хочу продовжити гру вже без порушень.

Дякую за ваш час та розуміння.
З повагою, Дамір Бонадренко.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: точно не памятаю ну десь 4 місяці тому

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,216
Реакції
1,088
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Оглянувши весь обсяг ваших порушень - наразі вам буде відмовлено в знятті ЧС МВС.
Спробуйте показати гарний актив в грі без порушень протягом тривалого часу і тоді можливо ми зможемо ще раз повернутись до даного питання.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі