Назарій Наратонк
Новий гравець
- Реєстрування
- 27 Чер 2025
- Дописи
- 21
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
1. Ваш нікнейм: Андрій Блак
2. Нікнейм адміністратора: Система
3. Суть скарги:
Доброго дня всім!
Я щиро хочу вибачитися за свої дії та за все, що я накоїв. Перебуваючи поза межами гри, я усвідомив, що втратив дуже багато — друзів, час і багато інших важливих речей, які мав.
Мені справді соромно за свій вчинок, навіть якщо він був частково неусвідомленим. Я щиро перепрошую перед кожним із вас: перед адміністрацією, перед гравцями та перед своїми друзями.
Я дуже люблю проєкт UG і хочу залишатися його частиною. Прошу вас поставитися з розумінням і, якщо це можливо, хоча б трохи зменшити моє покарання.
Обіцяю зробити висновки та більше не допускати подібних помилок.
З повагою та надією на прощення,
Андрій Блак
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -
2. Нікнейм адміністратора: Система
3. Суть скарги:
Доброго дня всім!
Я щиро хочу вибачитися за свої дії та за все, що я накоїв. Перебуваючи поза межами гри, я усвідомив, що втратив дуже багато — друзів, час і багато інших важливих речей, які мав.
Мені справді соромно за свій вчинок, навіть якщо він був частково неусвідомленим. Я щиро перепрошую перед кожним із вас: перед адміністрацією, перед гравцями та перед своїми друзями.
Я дуже люблю проєкт UG і хочу залишатися його частиною. Прошу вас поставитися з розумінням і, якщо це можливо, хоча б трохи зменшити моє покарання.
Обіцяю зробити висновки та більше не допускати подібних помилок.
З повагою та надією на прощення,
Андрій Блак
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: -