Розглянуто Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дамір Бондаренко

Кошовий отаман
Реєстрування
4 Тра 2025
Дописи
116
Реакції
54
Бали
33
  1. Ваш нікнейм: Дамір Бондаренко
  2. Нікнейм порушника: -
  3. Суть скарги:
    Вітаю, шановна Адміністрація та ГС ДЕРЖ.
Я, Дамір Бондаренко, звертаюся до вас із проханням про перегляд мого перебування у Чорному списку МВС (назавжди).
Я повністю визнаю свою провину та усвідомлюю, що мої минулі порушення були грубими та неприпустимими. На той момент я діяв імпульсивно, нехтуючи правилами сервера та принципами RolePlay гри, чим заважав іншим гравцям та роботі фракції.
Минуло близько 4 місяців, і за цей час я детально проаналізував свої помилки. Я зрозумів, що відповідальна гра та повага до правил — це основа здорової атмосфери на сервері. Я щиро розкаююся у вчиненому і запевняю, що змінив своє ставлення до ігрового процесу.
Прошу надати мені шанс на виправлення та зняти або скоротити термін мого перебування у ЧС. Обіцяю в подальшому демонструвати лише адекватну та професійну поведінку, суворо дотримуючись статуту та правил проєкту.
Дякую за розгляд моєї апеляції.
З повагою, Дамір Бондаренко.
4. Доказ порушення (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: приблизно 4 місяці тому

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,213
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Розглянувши вашу апеляцію, було прийнято рішення піти вам назустріч та скоротити термін перебування в ЧС МВС до 3-х місяців, починаючи з сьогоднішнього дня.

Звертаємо вашу увагу, що у разі здійснення вами грубих порушень цей термін може бути продовжений на розсуд адміністрації.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі