Розглянуто Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марко Діас

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
344
Реакції
149
Бали
443
1. Ваш нікнейм та ID: Марко Діас
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Коревті
3. Суть скарги: Мені видали блокування за образу керівництва.

Розповім ситуацію:

Я перебував у голосовому каналі в Discord із тіпами з ворожих кланів (маю докази того що вони неодноразово раніше намагалися мене злити). Під час розмови я згадував Спец. Адміністратора Серго Голда, але на слові запнувся і за звичкою невдало висловився («д0дік той»).
Це була чиста випадковість та омовка, яка не мала на меті нікого образити чи виявити неповагу до керівництва. Гравці з ворожого клану спеціально вирвали цю фразу з контексту, зафрапсили її та передали куратору, щоб використати у своїх цілях і домогтися мого зняття з посади.
За звичайних обставин за випадкову омовку дають мінімальне попередження або мут, а не максимальний бан на 14 днів і зняття. Я щиро вибачаюся перед Серго Голдом за це непорозуміння, жодних злих намірів у мене не було і готовий особисто принести вибачення у войсі. Прошу переглянути покарання та увійти в положення, за весь час у мене не було подібних порушень по типу образа рідних чи адміністрації. Також за час поки я стояв на посаді ІП, я гарно виконував свої обов'язки та старався допомогти гравцям, за кілька днів зробив 500 репортів.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
5. Дата порушення: 20.09.2026

Останнє редагування:

Віталій Петришин

ГА | Південна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лют 2024
Дописи
3,400
Реакції
2,410
Бали
558
Вітаю, на жаль але в оскаржені Вам відмовлено. Дане порушення є критичним та Вам видане мінімальне покарання за це й так.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі