Відмовлено Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Молодий

Активний
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
67
Реакції
11
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: -
  2. Особистий нікнейм: Назарко Феконі
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністраціє,

З великою повагою пишу вам, оскільки бажаю виразити глибоке каяття за свої дії, які порушили правила гри. Розумію, що мої вчинки були неприпустимими та завдали шкоди спільноті.

Недолугою моєї безвідповідальності було використання посторонніх програм, що суперечить загальним правилам гри. Цілковито усвідомлюю, як це може вплинути на рівень задоволення від гри усіх учасників та як порушення правил може зашкодити спільноті.

Мої дії були необдуманими та відповідальність за них лежить на моїх плечах. Обіцяю, що це був ізольований випадок, і я навчився своєму жорстокому уроку. Виправлення цієї помилки стало для мене великим навчанням, яке допомогло зрозуміти важливість дотримання правил та поваги до інших учасників гри.

Бажаю щиро вибачитися перед вами та перед усією спільнотою. Моє бажання — повернутися до гри та відновити довіру спільноти шляхом власної прикладної дотримання правил і норм, які обов'язково поважатиму.

Ще раз виражаю свої вибачення та обіцяю виправити свої дії.

З повагою, [Назарко Феконі]
    (p.s Готовий проходити кожну неділю провірки на стороні програми або кожний день)

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Вкладення

• Знімок екрана (311).png
    Знімок екрана (311).png
    1.6 Mб · Перегляди: 87

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, навіть вибачення написано через ChatGPT.
Приймали активну участь в чітерський діяльності, та самі використовували постороннє ПЗ.

В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі