Відмовлено Вибаченя Перед ГА і ЗГА!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
289
Реакції
205
Бали
63
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм:Узішка хелл
  3. Суть скарги:Люба Адміністрація 03 серверу.. Прошу подумати на моєю скаргою я хочу щоб мене розбанили і дали мені 2 шанс я більше ніколи не буду вмкористовувати чіти я вас обіцяю даю слово люба адміністрація сьогодні день матері і в мене День Народженя ісполнилось мені 15 років дайте хотяв 2 шанс поіграти на 02 сервері я нехочу грати на 01 03 04 05 06 мені дуже подобаєтся 03 сервер в мене много друзів на цьому сервері прошу подумати над цією скаргою і дати мені 2 шанс хочу на свій день народжиня пограти прошу вас дуже я нехочу грати на інших проектах це самий розвинутий проект в україні це рп проект який мені дуже сподобався прошу і видалити всі акаунти які в мене є (твінки) я просто незнав що неможна создавати більше 2 акаунтів прошу подумаєте на цим рішеням і дайте поїграти на цьому проекті дайте мені максимальний строк деморган я відсижу але прошу дайте мені хочаб подарок пограти на проекті люба адміністрація я більше небуду робити косяки я знаю що я опустив репутацію цього серверу але прошу дати 2 шанс пограти на своєму акаунт або розбанити серійний номер я вас дуже благаю я бумаю ви подумаєете наб цією думкою дуже благаю що ви дайте людині 2 шанс кожна людина заслуговує 2 шанс так люба адміністрація подумаєте над рішеням...
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:

Мерик Хард

Поважний гравець
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
289
Реакції
205
Бали
63
photo_2024-05-10_19-25-56.jpg

Vasya Botuk💯

Клутой
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
121
Реакції
33
Бали
31
Розбаньте вже його дайте 2шанс

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,030
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

В оскарженні відмовлено із-за використання сторонього ПЗ.

[Відмовлено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі