Мерик Хард
Поважний гравець
- Реєстрування
- 1 Гру 2023
- Дописи
- 289
- Реакції
- 205
- Бали
- 63
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм:Юрка Овнвайб
- Суть скарги: Люба Адміністрація 03 серверу.. Прошу подумати на моєю скаргою я хочу щоб мене розбанили і дали мені 2 шанс я більше ніколи не буду вмкористовувати чіти я вас обіцяю даю слово люба адміністрація сьогодні день матері і в мене День Народженя ісполнилось мені 15 років дайте хотяв 2 шанс поіграти на 03 сервері я нехочу грати на 01 02 04 05 06 мені дуже подобаєтся 03 сервер в мене много друзів на цьому сервері прошу подумати над цією скаргою і дати мені 2 шанс хочу на свій день народжиня пограти прошу вас дуже я нехочу грати на інших проектах це самий розвинутий проект в україні це рп проект який мені дуже сподобався прошу і видалити всі акаунти які в мене є (твінки) я просто незнав що неможна создавати більше 2 акаунтів прошу подумаєте на цим рішеням і дайте поїграти на цьому проекті дайте мені максимальний строк деморган я відсижу але прошу дайте мені хочаб подарок пограти на проекті люба адміністрація я більше небуду робити косяки я знаю що я опустив репутацію цього серверу але прошу дати 2 шанс пограти на своєму акаунт або розбанити серійний номер я вас дуже благаю я бумаю ви подумаєете наб цією думкою дуже благаю що ви дайте людині 2 шанс кожна людина заслуговує 2 шанс так люба адміністрація подумаєте над рішеням...
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
- Дата походження:09.05.02024