Коля Фаміонік15
Новий гравець
- Реєстрування
- 9 Лис 2025
- Дописи
- 13
- Реакції
- 4
- Бали
- 6
1. Ваш нікнейм:Коля Ланько
2. Нікнейм адміністратора:Главний Адміністратор
3. Суть скарги:оскардення ЧС бана
Шановна Адміністраціє та дорогі Гравці!
Я,Коля Ланько звертаюся до вас сьогодні не просто з проханням, а з криком душі та глибоким каяттям. Моє попереднє перебування в ЧС триває вже приблизно 6 місяці, і цей час став для мене періодом важкого, але необхідного усвідомлення своїх жахливих помилок.
Я хочу почати з беззастережного визнання своєї провини. Мої дії — обман іншого гравця — були абсолютно неприпустимими, егоїстичними та такими, що підривають самі основи чесної гри та взаємної довіри, на яких будується наша спільнота.
Детальне усвідомлення моєї провини
Чому я заслуговую на другий шанс
Час у чорному списку був для мене не просто покаранням, а суворою школою життя. Я зрозумів, що жодна віртуальна річ не варта втрати репутації та поваги спільноти. Я змінив своє ставлення до правил, до інших гравців та до цінностей нашого проєкту.
Я готовий зробити наступні кроки для виправлення ситуації:
Прошу адміністрацію зважити моє щире каяття, термін перебування в ЧС та моє бажання виправити скоєне. Надайте мені, будь ласка, другий шанс.
З глибокою повагою, надією та обіцянкою ніколи більше не підводити,
[Коля Ланько]
[16.01.2026]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:06.07.2025
2. Нікнейм адміністратора:Главний Адміністратор
3. Суть скарги:оскардення ЧС бана
Шановна Адміністраціє та дорогі Гравці!
Я,Коля Ланько звертаюся до вас сьогодні не просто з проханням, а з криком душі та глибоким каяттям. Моє попереднє перебування в ЧС триває вже приблизно 6 місяці, і цей час став для мене періодом важкого, але необхідного усвідомлення своїх жахливих помилок.
Я хочу почати з беззастережного визнання своєї провини. Мої дії — обман іншого гравця — були абсолютно неприпустимими, егоїстичними та такими, що підривають самі основи чесної гри та взаємної довіри, на яких будується наша спільнота.
Детальне усвідомлення моєї провини
- Порушення базової довіри: У будь-якій грі чи спільноті довіра є найціннішим ресурсом. Я зловживав довірою іншого гравця заради власної миттєвої вигоди, що є ницим і ганебним вчинком.
- Неповага до правил та праці адміністрації: Правила створені для того, щоб кожен міг насолоджуватися грою в безпечному та справедливому середовищі. Мої дії були прямою неповагою до титанічної праці адміністрації, яка підтримує цей порядок.
- Негативний вплив на атмосферу: Своїм вчинком я не лише завдав шкоди конкретному гравцеві, але й посіяв сумніви та розчарування серед усієї спільноти, створивши прецедент нечесності.
Чому я заслуговую на другий шанс
Час у чорному списку був для мене не просто покаранням, а суворою школою життя. Я зрозумів, що жодна віртуальна річ не варта втрати репутації та поваги спільноти. Я змінив своє ставлення до правил, до інших гравців та до цінностей нашого проєкту.
Я готовий зробити наступні кроки для виправлення ситуації:
- Публічні та приватні вибачення: Я ще раз публічно вибачаюся перед усіма вами. Я також прошу можливості зв'язатися з гравцем, якого я обманув, щоб особисто перепросити та, якщо він забажає, відшкодувати будь-які збитки в повному обсязі.
- Дотримання правил: Я беру на себе залізне зобов'язання стати прикладом для інших гравців у дотриманні всіх, без винятку, правил сервера.
- Активна допомога спільноті: Я готовий присвятити свій час допомозі новим гравцям, участі в заходах, або виконанню будь-якої іншої волонтерської роботи, яку адміністрація вважатиме за потрібне, щоб довести свою відданість та виправлення.
Прошу адміністрацію зважити моє щире каяття, термін перебування в ЧС та моє бажання виправити скоєне. Надайте мені, будь ласка, другий шанс.
З глибокою повагою, надією та обіцянкою ніколи більше не підводити,
[Коля Ланько]
[16.01.2026]
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення:06.07.2025