Розглянуто Вибачте мене будь ласка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
22 Вер 2023
Дописи
17
Реакції
12
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Для ГА/ЗГА

Особистий нікнейм: Андрій Кримський

Суть скарги: Шановна адміністрація гри Ukraine GTA,

Мене звати Андрій Кримський, і я звертаюся до вас з глибоким каяттям. Я справді зробив серйозну помилку, використавши чити у вашій грі. Це було неправильним вчинком, який порушив правила і, можливо, завдав шкоди ігровому досвіду іншим гравцям.

Я щиро шкодую про свій вчинок. Мені дуже соромно, що я підвів себе і адміністрацію гри. Я розумію, важливо дотримуватися правил, щоб зберегти справедливість і рівність умов для всіх.

Цей досвід став для мене уроком, і я обіцяю, що більше ніколи не буду використовувати чити чи інші заборонені методи. Я прошу вибачення у вас і у всіх гравців за свої дії. Я хочу виправитися і зробити все можливо, щоб повернути довіру до себе.

З глибоким покаянням звертаюся з проханням про розблокування мого акаунту. Мені дуже важливо мати можливість знову грати чесно і бути частиною цієї чудової спільноти. Я готовий зробити все, щоб відновити свою репутацію і більше ніколи не повторювати своїх помилок. Ukraine GTA стала для мене не просто грою, а місцем, де я знайшов багатьох друзів і підтримку. Я дуже сумую за ними і за спільним часом, проведеним разом.

Дякую за розуміння і можливість виправитися.

З повагою,

Андрій Кримський

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Дата походження: 15.01.2025

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ваш основний обліковий запис не підлягає розблокуванню, проте, ви можете створити новий аккаунт та розпочати гру з початку.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі