Відмовлено Вибачте

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Армеша Акієв

Новий гравець
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм:Армеша Акієв
2. Нікнейм адміністратора:Максим Філіпіш
3. Суть скарги:
Хочу щиро звернутися до адміністрації та всієї команди проєкту UKRAIN GTA. Я усвідомлюю, що своїми діями порушив правила сервера, займаючись продажем віртуальної валюти. На той момент я не до кінця розумів усю серйозність цих наслідків та те, наскільки така поведінка може нашкодити економіці проєкту, його репутації та чесній грі інших учасників.

Я визнаю свою помилку повністю і без виправдань. Мені щиро шкода, що мої дії створили додаткові проблеми для адміністрації та могли негативно вплинути на баланс ігрового процесу. Я поважаю працю команди, яка вкладає багато часу та сил у розвиток UKRAIN GTA, і саме тому мені особливо неприємно, що я став причиною порушення встановлених правил.

Хочу запевнити, що надалі я не буду займатися подібними діями та готовий повністю дотримуватися всіх правил проєкту. Я зробив для себе висновки та відтепер ставитимусь до гри й спільноти значно відповідальніше. Прошу вибачення у адміністрації, модераторів та гравців за свою помилку.

Сподіваюся на ваше розуміння та шанс виправитися, адже я щиро ціную цей проєкт та спільноту, яка його створює.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1765308788316.png

5. Дата порушення:02.12.2025

Святогор Подільський

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Січ 2025
Дописи
1,158
Реакції
698
Бали
198
Вітаю,
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Покарання видано доцільно. Ви порушили критичні правила Ukraine GTA - оскарженню/зм'якшенню не підлягає.

|ВІДМОВЛЕНО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі