Відмовлено Вибрати можна не один напрямок | біографія | Назар Савенко

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Назар Рамірез

Новий гравець
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
8
Реакції
1
Бали
6

На вулиці осінь 2000 рік, у Львові в пологовому будинку народилася дитина. Назвали дитину Назар, ніхто не міг подумати що він стане колись такою сильною і справедливою людиною.

Батько прокурор впливова людина у Львові. Батько в той момент був дуже щасливим і не міг подумати що трапиться в майбутньому…

Мати втекла одразу як народила хлопчика, лишивши дитину на батька.

Батько не пестував малого але приділяв мало уваги.

Коли Назару наступило 10 батько задумався про життя свого хлопчика, і провів розмову з ним про його майбутнє. Хлопчик відповів: «я хочу стати таким як ти тато, хочу захищати права людей.»

Назар виріс йому 17 закінчує 11 клас.

Він прекрасно закінчив і склав всі екзамени, тато ним гордився.

Сказавши татові що він хоче іти в університет ім.Франка на юридичний факультет. Тато не думаючи сказав, що організує вступ туди.

Почався навчальний рік молодому Назару все подобається і навчання вдається.

Пройшло п‘ять років Назар випускається з університету, получивши вищу юридичну освіту.

Одної ночі в голові випускника щось сталося і захотів також стати працівником СБУ і Прокурором. Підійшовши до батька хлопець сказав: «Тато я хочу стати Прокурором як і ти, але і в СБУ також хочу.»

Батько подумавши сказав: « Добре синку, але давай так домовимося, ти будеш служити в СБУ, а на прокурора засуну тебе коли дослужишся хотя до Підполковника СБУ! Домовилися?»

Хлопець в слід відповів: «Так, домовилися батьку.»

Батько через свої зав‘язки запхнув сина в СБУ. Назар одразу поступив в Академію СБУ без здачі всяких іспитів, але він не знав що його чекає дальше…

Перший день в Академії, Назар встає в 7:00 на першу лекцію і тренування.

Прийшовши в кабінет він примітив собі місце біля одного хлопчини. Підсівши до хлопця сказав: « Привіт, Назар це мій перший день тут.»

Хлопчина відповів: «Привіт, Ярослав для друзів Ярик.»

Після знайомства Назар і Ярослав стали друзями.

Почалася лекція, на лекції розказують що таке взагалі СБУ. Під час лекції Ярослав прошепотав до Назара: « Назар, а ти знає що буде після лекції?» в слід Назар відповів: «Ні, не знаю але тато розказував що буде фізична підготовка…»

Лекція закінчилася і вся аудиторія вийшла на двір, на яку була тренувальна зона. «Пройшло 2 години»

Назар з Ярославом після тренування зустрілися під старим дубом і Назар промовив: « Це було не тренування, а просто піздец…» не встигши договорити до них підійшов начальник навчального корпусу і сказав: « а ну бігом по казармах» після цих слів вони розбіглися по казармах.

Пройшов 3 місяць навчання в академії

Назар випустився з академії і йому одразу надали роботу в Харкові. А Ярослав пішов працювати в Тернопіль

Їхні дорого розійшлися…

Назар купивши квиток на поїзд до Харкова відправляється на воклаз і очікує свого поїзда. Прибувши поїзд на станцію Назар зайшов в нього та найшов своє місце. Пройшовши на своє місце він присів і в голові собі промовив: «Надіюсь буде нормальне керівництво, а не якісь виродки.»

Поїзд прибув до Харкова… Назар вийшов з поїзда і одразу викликав таксі до свого відділку.

Біля відділку СБУ… Назар ознайомлюється з колегами і начальством… після чого він приступає до роботи.

Пройшло 8 років, Назар Майор СБУ і начальник ГУБКОЗ.

Назар подзвонив до батька і промовив: « Ало батьку це Майор СБУ Назар Савенко…» в слід батько відповів : «Синку вітаю тебе з твоїм званням ну що ти розказуй.»

Назар: « Та я нічого я добре скоро надіюсь підполковника получу, бо хочу прокурором нарешті стати»

Батько: « Звісно станеш, але пам‘ятай підполковник спочатку»

Назар: « Добре батьку я піду, бо виклик»

Батько «Давай синку»

Збори в кабінеті всі працівники там і Назар також. Ніхто не знає чому їх зібрали. В кабінет заходить Генерал-Майор СБУ Дмитро Кущовка і промовляє: « І так дорогі колеги сьогодні я хочу нагородити новим званням 3 людей за хорошу роботу тут.»

Вже двох нагородили званням підходить черга Назара, і тут генерал промовляє Майор Савенко підійдіть.

Назар, [29.08.2022 19:29]
Серце Назара завмерло в очікуванні…

Дмитро Кущовка: « Майор Савенко ви нагороджені званням Підполковника СБУ за всю цю роботу яку ви провели за цю службу тут.»

Назар підходить і гордо забирає своє нове звання і іде назад.

Вечором цього дня Назар дзвонить до тата.

Назар: « Ало тату ну що Підполковник на плечах, я зробив це УРА!»

Батько: « Вітаю, свого прокурора якого ти хотів ти получиш, завтра тобі все передадуть»

Тато кинув трубку, і Назар просто лягнув спати.

На наступний день в його почтовому ящику він знайшов посвідчення прокурора де написано « Генеральний прокурор Харківської області Назар Савенко»

У Назар шок… також там був лист де було все про його нову другу роботу.

Пройшов рік Назар успішний прокурор і також підполковник СБУ.

Він сміло і вдало виконує свою роботу і справляється з своїми посадами.

Вкладення

• 0 байт · Перегляди: 2
  • 0 байт · Перегляди: 1

Дмитро Кущовка

Східна Україна l Папа
Реєстрування
14 Лип 2022
Дописи
599
Реакції
115
Бали
46
Трішки не хватає характеру, та трішки орфографічних помилок, підкоректуйте, та залийте ще раз.
А поки відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі