Розглянуто Вибірковий мут

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мері Саншайн

Лідер PARADISE 👑
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
124
Реакції
97
Бали
46
Вік
29
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Маккалістор
  2. Особистий нікнейм: Мері Хімбер
  3. Суть скарги: накипіло... Чому за запитання "скільки коштує?", "в кого є...", "хто продає?" і тому подібне, мутять за рекламу, хоча рекламують тільки ті, хто продають, шо логічно, бо коли я рекламую я хочу продати... А коли до дівчат у віп чаті, отакі типу як 137877 виписують завуальовану принизливу фігню, то це не прирівнюється до "нешанобливого ставлення", "домагання", "неадекватності", напишіть чому ?... Коли це вже припиниться і чого за цим ніхто не слідкує?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 29.07.2024

Останнє редагування:

Владислав Форс😈

QuadForce👻 | 04
Активний гравець
Реєстрування
10 Чер 2023
Дописи
1,350
Реакції
676
Бали
213
Вітаю, з Адміністратором було проведено бесіду, гравець отримає покарання за свої висловлювання, щодо реклами покарання видається правильно у випадках "в кого є..." і т.д. вважається заувальованою рекламою!
1.5 У VIP заборонено продавати/обмінюватись предметами/купувати будь які предмети/автомобілі та інше з 11:00 до 21:00 (чат буде системно блокувати повідомлення про продаж та покупку, а за обхід даної системи гравець буде отримувати мут).
Примітка: завуальована реклама по типу "У кого є БМВ?" і тому подібне карається згідно пункту вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі