Розглянуто Вивів в стяжках з ЗЗ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вікі Альт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2024
Дописи
226
Реакції
536
Бали
98
1. Нікнейм гравця: 67828
2. Особистий нікнейм: 78172
3. Клан порушника: Fenix
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Mania5
5. Суть скарги: Вивів з ЗЗ в стяжках.

Вітаю шановна адміністрація, знову хочу звернути вашу увагу на гравця Сенді Мілано. Тиждень назад я вже подавала на нього скаргу з цілим набором неприємностей які я від нього отримую Ось тут та хочу зазначити, що те покарання , яке ви йому видали ніяк невплинуло на його поведінку відносно мене, хоча я взагалі його ігнорувала. ніяк не чіпала, це навіть видно на відеодоказі перед тим, як він заключив мене в стяжки. Тому знову прошу видати для нього значно суворіше покарання!!! По запису цієї розмови яку записав інший знайомий мені гравець через 5 хв після свого поступка ми бачимо що Сенді Мілано легковажно відноситься до правил поведінки на сервері та рахує що 30 хвилин які йому видадуть не є чимось для нього суровим.
Від себе хочу додати, що я постійно веду відеофіксацію так як часто провожу обміни та продажі по домовленостях, та й випадки бувають різні . Я не намагаюся нікого злити, а просто захищаю себе і свої інтереси. Дякую за увагу )

6. Докази: (скріншот/відео): Ось

7. Дата 01.08.2024

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,105
Реакції
3,412
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт.
Гравець Сенді МІлано#67828 - отримає покарання у вигляді

Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні - /jail 30, та Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення - /jail 30, Уникнення RP відігровок - /warn
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі